Vierailija

Onko siellä uimakelit? Kannattaako mennä? Muita matkakohde-ehdotuksia?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Vuosia sitten on oltu, muistaaksesi mentiin heti uuden vuoden jälkeen, Inglesissä siis oltiin, päivät oli kauniita ja bikinikelit oli, vesi oli kyllä kylmää, en muista oliko edes lapset uimassa meressä, lämmittämättömässä altaassakaan ei tarjennut. 

Illat oli tuulisia ja villatakki ja pitkä hihaiset ja lahkeiset oli tarpeen.

Vierailija

Kaksi kertaa ollaan oltu joulu Kanarialla, kerran Teneriffalla ja kerran Fuerteventuralla. Molemmilla kerroilla on ollut aurinkoista ja lämpötilat vähän päälle 20C eli ihan miellyttävää kun täältä talven keskeltä on lähdetty. :) Merivesi tosiaan on kylmää tuohon aikaan, mutta kyllä siellä käydä pystyi joulukuussakin. Se kannattaa tarkistaa että hotellissa on lämmitetty uima-allas niin lapset kyllä viihtyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No, viime vuonna oli ainakin Gran Canarialla vuodenvaihteessa tosi kylmä. EI tarennut uida, eikä olla altailla. Ei kuulemma ollut iha tavanomaista, mutta niinkin voin käydä.

Vierailija

Olen ollut 3 joulua ja uutta vuotta teneriffalla playa de las americasissa ja kaikki ovat olleet hyviä. Ota selvää onko hotellin uima-allas lämmitetty. Joulu ja uusi vuosi ovat siellä kokemisen arvoiset.

Vierailija

Gran Canariasta olisin kysynyt lisää:

Onko joulun aikaan kaupat auki vain harvoina päivinä?
Onko (ruoka)ravintolat auki normaalisti?
Onko vuodenvaihteessa ilotulituksia tai muuta speciaalia?

Vierailija

Me oltiin viime vuonna joulu ja uusivuosi Gran Canarialla ja tultiin takaisin Suomeen 10.1. Koko tuon ajan oli jäätävän kylmä johtuen kylmistä kalima-tuulista. Noi kalimat siis ovat joko jäätävän kylmiä tai paahtavan kuumia. Paikalliset olivat kevyttoppatakeissa ja talvikengissä ja itsekin koko loman farkuissa ja neuletakissa. Palelin tosissaan hotellin lämmitetyillä uima-altaillakin.

Turistimarketeista osa on auki pyhien aikana. Ilotulituksia on jonkin verran mutta mielestäni vähemmän kuin Suomessa. Paikalliset kokoontuvat kirkkojen aukioille mussuttamaan viinirypäleitä kun vuosi vaihtuu tai katsovat telkkarista kun kello lähenee keskiyötä ja syövät ne rypäleet kotona. Loppiaisaattona on iso joulukulkue ja loppiaisena itämaan tietäjät jakavat lapsille joululahjoja. Alet alkavat loppiaisen jälkeen. Tämä siis tiedoksi jos vielä tuolloin on Kanarialla.

Vierailija

Jouluaattona/joulupäivänä ja uudenvuoden aattona ravintoloissa on kalliimmat taksat erikois-menuineen ja moniin pitää tehdä etukäteen pöytävaraukset.

Vierailija

Monissa hotelleissa on järjestetty joulun ja uudenvuoden ohjelmaa sekä lapsiperheille että aikuisille. Meidän hotellissa oli tanssiryhmän esityksiä, bändi soittamassa ja lapsille jotain satuhahmoja leikittämässä. Lisäksi hotellin henkilökunta veti erilaisia seuraleikkejä ja -pelejä ja huolehti ruoka- ja juomatarjoiluista.

Vierailija

Me ollaan menossa heti uudenvuoden jälkeen Maspalomasiin. Jännittää kyllä tuo ilma, tiedetään että on pitkälle onnenkauppaa ja jos huonosti sattuu ja tulee kylmä kalima niin kyllä harmittaa! Ois kyllä surkea yhdistelmä kun täällä (Etelä-Suomessa) on musta joulu. Vähän niinkuin syksystä syksyyn menis...
Ollaan oltu ennekin Maspalomasissa, silloin oli tammi-helmikuun vaihde ja hotellin lämmitetyillä altailla tarkeni kyllä uida ja dyyneillä ottaa aurinkoa. Mut siitä tuulesta ei koskaan tiedä... tais olla joku vuosi joulun aikaan kovia sateitakin joskin ne on saaren eteläosassa kai aika harvinaisia.

Kanaria valittiin siksi että on edullinen, turvallinen ja kohtuullisen lentomatkan päässä. Ja viihdytään nudistirannoilla, islamilaiset maat joissa tiukka pukeutumiskulttuuri ei sovi meille. Jos jollekin tulee mieleen parempi kohde näillä spekseillä niin kertokaa pliis! Aurinkoa ja mahdollisimman paljon lämpöä haetaan.

Vierailija

Me oltiin viime vuonna ensimmäistä kertaa uusi vuosi matkoilla, Teneriffalla. Kyllä altailla tarkeni olla, säät oli mukavat. All Inclusive hotelli ja mahtava uuden vuoden illallinen. Tänä vuonna mennään uudeksi vuodeksi Gran Canarialle Maspalomasiin.

Vierailija

Ihanaa, kiitos tiedosta sinä paikallaolija! Pidetään peukkua, jospa säätyyppi pysyisi ja tänä vuonna olisi poikkeuksellisen lämmin uusivuosi! T.nro 10

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Terveisia Gran Canarialta. Asteita on 27. Aika rumaa on taalla etelassa mutta lamminta ja ruoka on hyvaa. 

Jaa. Kyllä toi lämpömittari näyttää kadulla 21 astetta tällä hetkellä. Terveisiä Inglesistä. 😊

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat