Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luin tuon mies valehteli-ketjun.

Vierailija

Jos mies on sanonut tuhat kertaa että kaada lasit tyhjiksi ennenkuin jätät ne tiskipöydälle ja sinä et niin tee, mitä keinoja miehelle jää? On tosi ärsyttävää kumota vesilasi tiskikoneeseen ja sitten pyyhkiä lattia ja vaihtaa sukat. Paljon helpompaa on tehdä se pieni ranneliike oman lasinsa kanssa. Ymmärrän miestäsi.

Kommentit (4)

Vierailija

jos tuo veden jättäminen lasiin on ihan jatkuva ongelma niin eikö sen automaattisesti voisi tyhjentää viemäriin sen sijaan, että kaataa sen sukilleen. Ihme perhe. Joku vie puolikkaita vesilaseja tiskipöydälle, toinen kaataa vettä koko ajan päälleen ja kumpikaan ei opi.

Vierailija

Tiskikoneen täyttäjän ei tarvitse miettiä tuollaista. Homma hidastuu aika lailla jos jokainen lasi pitää erikseen tarkistaa. Meillä yksi lapsi tekee tuota mutta joutuu myös pyyhkimään sen lattian aika ajoin. Kyse on yksinkertaisesti huomaavaisuudesta.

Vierailija

miksi niitä likaisia astioita viedään tiskipöydälle? Eikö voi laittaa suoraan koneeseen? Ai niin kun sitä ei ole tyhjennetty...

Vierailija

Hahhaa! On tiskikoneet hommattu ja tiskivuorot historiaa, vaan kuinkas on käynyt? Nyt kinastellaan mukien ja tiskikoneen tyhjennyksestä!!  Mikä mättää? Jokin muu turhauma siellä taustalla.... todennäköisesti. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat