Vierailija

Ootteko Ikeassa nähneet tai onko jollain muuta hyvää säilytysideaa? Ärsyttävää kun tuolla tiskialtaan alapuolisessa kaapissa on ihan sekaisin esim. kukkaruukkuja, Ikean isoja kasseja, paperikasseja lehtikeräystä varten jne jne. Jonkun hyllyn/säilytysratkaisun kun sinne saisin, olisi mahtavaa! Vaikka sellaisen korihyllyhässäkän.

Kommentit (6)

Vierailija

Mullakin siinä on 75% hukkatilaa ja olen pohtinut samaa. Vuokrakämpään en tosin jaksa itse rakentaakaan mitään. Ne roskiskärryt vievät vain 1/4 tilasta. No on siellä käsipyyhe, sekä uunihanskat roikkumassa, mutta muuten "hukkatilaa".

Ärsyttää täälläkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Täytyy kommentoida googlailtuani, että Ikean tuotteista mikään ei ollut sopivan kokoinen koska kaappi on matala. Löysin kuitenkin Hong Kongista sellaiset "retrot" korivaunut ja ne aion kympillä hakea. Kaappiin kelpaavat hyvin ja ritiläkorit ovat sen verran syvät että saa taiteltua isotkin kassit sun muut. Tilaa jää vielä reilu kolmasosa kaapista, mutta siinä kohtaa on tiskiallas, eli toiset tuollaiset korikärryt eivät mahdu. Tai ehkä sovittelen noita mitkä ostan... AP

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla