Vierailija

Esim tinderissä

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (9)

Vierailija

Sanotaanko vaikka näin, että nettitapailu on historiallisesti todella uusi käsite. Internet on ollut kuluttajan saavutettavissa vasta joitakin kymmeniä vuosia, joten vanhempi sukupolvi saattaa vieroksua internetkumppaneita. Lisäksi nettitapailuun liittyy tiettyä latausta, sillä se liitetään usein joitakin  negatiivisia asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei oo noloa mutta se on noloa jos heti haarat auki eli sitten vasta kun tuntuu siltä että on tunteita ja voi kehittyä vakavaa.

Nettideitti

Ei ole. Miksi olisi? Ja jos olisi, mitä se muuttaisi? Jättäisitkö seurustelukumppanin "nolon" tapaamistavan takia? Vai keksisitkö tarinan jonka kehtaisi kertoa muille?

Noh, tottapuhuen ehkä sitä vähän kainostelee kertoa että tapasi seurustelukumppanin omeglessa, mutta jos jollekin ei tapaamistavaksi riitä "netissä" niin toden olen kertonut. Omegle nyt on vaan aika huvittava kun tietää minkälaista porukkaa siellä yleensä on. Tinderistä nyt löytää varmaan monetkin, ei mitenkään ihmeellistä. 

Nettideitti

Eikä omeglessa siis oltu varsinaisesti etsimässä ketään, yhteystietoja vaihdettiin ja tuttavuudesta syventyi sitten :D 

Vierailija

Tottakai on noloa. Paitsi jos ei ota juttua vakavasti. En ikinä pystyisi olla naisen kanssa namisissa tai vakavassa parisuhteessa jos löytöpaikka on netti. Ihan sama onko se tinder, twoo tai suomi24. Vain lutkat ja huorat noilla palstoilla pyörii. (Ainaskin kaikke alle 40v naiset ovat suurin osin tosi halpoja). Hyi helvetti. - sanoo mies 38v

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

aijaa. naimisissa nettimiehen kanssa ylihuomenna 15 vuotta.

No. Ei sun miehellä sitten ehkä ollut muita mahdollisuuksia. Don`t know minkä tason miehestä nyt puhun. Mun kaveripiriissä nettideittailu on = panodeittailu. Ei muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla