Vierailija

Jos tää linkki ei toimi niin yritän saada toimivan

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kirjaskorpionit eivät ole vaarallisia tai muutenkaan haitallisia, pikemminkin hyödyllisiä; syövät tuholaisia. Eroon pääsee samoin kuin hyönteisistä yleensäkin, tosin kiva olisi jos et tappaisi vaan veisit vaikka kellariin tai vastaavaan paikkaan.

Vierailija

Löyty meidän sängyn rakenteista.
Ihmeellistä tästä tekee sen että vaimon jalkaan purtu ja isoja paukamia siinä. Paukamiat myös pepussa ja selässä. Itelläkin kaksi purema jälkeä kehossa.

Ap

Vierailija

En usko, että ko. elukan leuat läpäisisivät ihoa/saisi edes tarvittavaa otetta purrakseen, jonkunlaista ihmisille harmitonta "myrkkyä" ne erittävät saksistaan saalistaessaan, mutta en ole kuullut, että pistelisivät ihmisiä. Netistä varmasti voi löytää kaikenlaisia väittämiä, mutta ihmiset usein syyttävät paukamistaan ensimmäistä vierasta elikkoa. Ehkä teillä on pölytäitä/-punkkeja tms. patjassa? Voivat myös aiheuttaa paukamia, ja selittäisi myös miksi kirjaskorpioni on sinne tullut. En siis halua väittää, että kirjaskorpionin olisi mahdotonta aiheuttaa teidän paukamia.

Ei kuitenkaan ole tuholainen, eikä niitä tavallisesti tarvitse ns. häätää, vaan jos et tykkää viet vaan pois. Jos niitä vilistää riesaksi asti, voi se käsittääkseni kertoa kosteusongelmista tms.

Vierailija

Eilen sanotettiin patja 60 astetta 2h. Pestii peitot ja lakanat. Imuroitiin kaikki lattialistat ja sänky. Ja mitä helvettiä!!!!! Tollanen sama tyyppi kävelee ilosesti patjalla!!!! Ymmärrän että on tärkeitä elukoita enkä haluais myrkyttää niitä mut mistä ne tulee ja miks ne on meidän sängyssä. Yritin kattella niitä muitakin ötököitä mutta muita en nähnyt. Itekin uskon että toi ei oleniitä puremia tehnyt.

Pitääkö mun nyt ottaa isännöitsijään yhteyttä vai mihin?

Ap

Vierailija

Oho. :D Onko teillä runkopatja? Siellä sisällähän voisi hyvinkin hengailla hämppy tai pari. Tai sitten se tuli vaan jostain kirjan välistä heti kun huomasi patjan palanneen. Kannattaa varmaan ottaa yhteys johonkin hyönteisiä tutkivaan tahoon, ja kysyä voisiko ko. eläin kestää annetun käsittelyn, mistä voi kieliä jos niitä asunnosta löytyy enemmänkin, vinkkejä tilanteen ratkaisemiseen vai onko edes tarvetta reagoida, ja saattaisiko tämä olla paukamien aiheuttaja jne... Ja vaikka isännöitsijäänkin, voihan olla että joku muukin on valittanut.

Mitä sille ensimmäiselle tapahtui? Lensikö siis pihalle/kuoli vai meni omia menojaan? Voisiko olla siis sama tyyppi? Jos voi ja jos ette tosiaan kaipaa seuraansa enää, niin siirtäisin tosiaan pois asunnosta ja katsoisin sitten törmäänkö uusiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat