Vierailija

Eli siis en ole ikinä käyttänyt tamponeja mutta kerran olen yrittänyt saada sisääni "normaalin" eli varmaan keskikokoisen ob tamponin. En saanut siitä kuin puolet sisälle koska sen jälkeen se  tarttui limakalvoihin jolloin tamponin laittaminen sattui. Olen menossa uimaan kuukautisten aikaan eli on pakko laittaa tamponi. Mietinkin siis että riittääki ob pienin tamponi. Ajattelin että se olisi näin ensikertalaisena helpoin saada sisälle. Pystyn olemaan yhdellä "normaalin" vuodon siteellä koko päivän, muttaen kylläkään ole. 

Onko noloa mennä ostamaan kaupasta pelkästään tamponeja ja siteitä? Minusta se tuntuu näin nuorena tyttönä epämiellyttävälle.

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (4)

Vierailija

Osta ihan niitä minejä, oliskohan olleet jossain keltaisessa paketissa. OBn on pienimpiä joten osta niitä. :) ja kun laitat niin älä pyyhi kaikkea verta ensin pois vessapaperilla tms., silloin menee helpommin. Ja pese kädet hyvin saippualla ennen, ja lopuksi huuhtaise vedellä sormia jotta "liukuu" paremmin. Ei ole noloa ostaa siteitä ja tamponeja, melkein kaikki naiset ostavat niitä molempia joskus samaam aikaan.
t. N19

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Osta asetinputkellisia tamponeja, ne on aloittelijankin helppo saada paikoilleen. Lääkäriltä saat pillereitä, joilla kuukautisten alkamisaikaa voi siirtää. 

Vierailija

Kiitos avusta! :)

N19 rohkaisit minua siinä kauppaan menemisessä ja sait aikaan hyvän mielen. Kiitos.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla