Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen pari kertaa yrittänyt (kahden eri miehen kanssa), mutta aina epäonnistunut. Ensimmäinen mies (ex) sanoi, ettei häntä ylipäätään suihin otto juurikaan innosta. Nykyinen mieheni taas vetosi jännitykseen.

Nyt itselläni on uskalluskynnys korkealla. Entä jos epäonnistun taas? En edes tiedä miten se kannattaisi aloittaa. Asennot ym.

Sivut

Kommentit (59)

Suihinotossa kaiken a ja o on kunnon kosteus eli kantsii hörppiä juomista ennen, että saa suunsa kosteaksi. Miellyttävämpää niin sekä miehelle että naiselle. Yks tykkää yhdestä ja toinen toisesta, mutta oma kokemus kertoo, että alkuun nuolemista ja kielellä kutittelua, sitten kunnon imut ja kädetkin saa ottaa mukaan. Asentona tykkään eniten niin, että mieheni on istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa ja itse olen alempana jalkojen päällä jotenkin kuitenkin.

ime liian voimakkaasti, hyväile kielellä, käytä kättä alaosan hyväilyyn, mitä kosteampi suu, sitä paremi. Tosiaan, joku saattaa pitää kovista otteista, mutta yleensä naiset imuttavat aivan liian kovaa...;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nainen pitää kättä takapuolellani ja toisella kädellä pitää kiinni kalun juuresta ja suu kosteana alkaa hitaasti syvältä ja eri tahdissa liikuttaa suussaan.

Voit myös välillä puristaa huuliasi tiukemmaksi ja välillä hellittää siis kun liikutat suutasi ylös ja alas. Minä en koskaan ime, vaan nuolen ja hellin. Ja mielettömän hyvältä on kuulemma tuntunut. Ja kyllä on ihme nainen jos siinä hommassa suu kuivuu... Ei siinä yleensä kovin montaa minuuttia mene, että mies jo tulisi, mutta yleensä toimii enemmänkin esileikkinä.

sitä jos mies pitää kättä mun takaraivolla tai hiuksissa! Silloin loppuu leikki lyhyeen. Mua ei saa ikinä ottamaan suihin esim. painamalla päätä jalkoväliään kohti. Mies onneks sen tietää että vihjailla voi tai pyytää vaikka suoraa mutta aloitteen itse hommaan teen minä itse eikä mua tarvi mistään takaraivosta ohjailla homman aikana. Siitä tulee vastenmielinen olo jos ei saa itse " määrätä tahtia" . Muuten ihan mukavaa puuhaa, varsinkin se kun näkee miten paljon mies nauttii. Onneksi homma toimii päinvastoinkin ;)

Varmaan nuoleskelisitte ukkojenne p-reikääkin heti ukon vessassa paskomisen jälkeen, jos ukkonne niin vaatisi/ehdottelisi, kun pelkäätte, että ette muuten saa pidettyä ukkojanne. Heh heh, TODELLA säälittävää.

koska en ole eläissäni harrastanut mokomaa puuhaa, pelkkä ajatuskin ko. hommasta kuvottaa.Mieheni tietää ja hyväksyy tämän ja pitää itsestään selvänä, että miksi minä tekisin mitään sellaista, mikä on mun mielestäni äärimmäisen vastenmielistä. En minäkään haluaisi, että mies tekisi mitään itselleen vastenmielistä vain minua miellyttääkseen.21.

senkun otat ja jyystät niin paljon kuin huvittaa... Minä esitin vain mielipiteeni (ja ihmettelyni) asiasta, en ole tässä ketään tuominnut. ;-D21.

suihinoton aikana ohjaa päätäni ja määrää tahdin? Itse en koe sitä mitenkään alistavana, minusta on oikeastaan helpompi imee miestä kun hän ottaa niskastani kíinni mutta täytyy myöntää että ei se aina niin mukavaa ole, riippuu miehestä ja hänen tahdistaan....

Eli itse teen joskus niin, että supistan huuleni pieniksi ja sitten lähden hitaasti työntämään penistä suuhuni. Huulet pysyvät tiukkoina ja tavallaan pakottavat esinahkaa vetäytymään. Tämä tuntuu saavan paljon kiitosta miehiltä.Minä taas tykkään siitä, että mies ottaa takaraivostani kiinni ja liikuttaa päätäni haluamassaan tahdissa, mutta siinä pitää olla säännöt selvät. Eli ei liian syvälle ja jos annan merkin, mies lopettaa heti. Tämän jälkeen on joskus niska ihan jumissa.Mieheni taas kuuluu siitä omituisiin miehiin, että tykkää siitä, että käytän hampaitani peniksen varrella. Eli suihin ottaessani hampaani tavallaan raapivat peniksen vartta. Tosin kukaan muu mies ei tästä olekaan pitänyt.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat