~ HAAHUT ja viikko 2 ~
[color=6959cd][size=4]¤¤EX-HAAHUILIJAT¤¤ [/size][/color]
[color=darkviolet]Ex-haahuilijat on aiemmin keskenmenon kokeneiden odottajien oma ryhmä[/color]
[color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color]
[b][color=6959cd]Nette: [/b][/color] Minä -72, mies -71, lapset -00 ja -02. Km 3/05. [color=red] LA 14.3[/color]
[b][color=darkviolet]Vinku75: [/b][/color] Km 08/05. [color=red] LA 2.7. [/color]
[b][color=6959cd]riax: [/b][/color] Minä -77, mies -72, tyttö 4/03. Km 10/04, 2/05 (kohdun ulkoiset) ja 5/05. [color=red] LA 21.4.[/color]
[b][color=darkviolet]Mauku75: [/b][/color] Minä -75, mies -69. Km 10/04. [color=red] LA 26.5 [/color]
[b][color=6959cd]ranki: [/b][/color] Km -04. [color=red]LA 24.4[/color]
[b][color=darkviolet]Melike77: [/b][/color] Minä -77, mies -73. Espoossa asutaan. Km 9/04 ja 1/05. Esikoinen tulossa, [color=red] LA 27.3. [/color]
[b][color=6959cd]Lytte77 [/b][/color] Minä 28v., mies 30 v., tyttö 11/02, kaksosten km 11/01 vko 14+, tuulimuna 06/01 vko 9+ sekä alkurask. km 1/03 [color=red]LA 17.6.[/color]
[b][color=darkviolet]miusumausu: [/b][/color] Minä 25v, mies 28v. Km 3/05. [color=red] LA 11.3[/color]
[b][color=darkviolet]rouva80: [/b][/color] Minä 25v, mies 25v. Km 3/05. Oulusta ollaan. [color=red]LA 10.1 [/color]
[b][color=6959cd]Miikuko: [/b][/color] [color=red]LA 4.5. [/color]
[b][color=darkviolet]n.1979: [/b][/color] Km -97, sen jälkeen 2 lasta. [color=red] LA 19.3 [/color]
[b][color=6959cd]Minttuli79: [/b][/color] Minä 26v, mies 31v. Km 7/05. [color=red] LA 17.5. [/color]
[b][color=6959cd]tiitiäinen05: [/b][/color] Minä 26v, mies 29v, esikoinen 7/03. Km rv 16 5/05. Espoossa asustellaan. [color=red]LA 17.3.[/color]
[b][color=darkviolet]joanna04: [/b][/color] Minä -75, mies -74. Km 10/04 ja 7/05. Esikoisen [color=red] LA 3.5.[/color]
[b][color=6959cd]Bisquit: [/b][/color] Tyttö 2/03. Km 3/05 ja 6/05. [color=red]LA 12.5[/color]
[b][color=darkviolet]Emmasophia: [/b][/color] Minä 27v, mies 29v. Km 12/04. Ruotsissa asutaan. [color=red]LA 14.1[/color]
[b][color=6959cd]Wilkuna-72: [/b][/color] Minä 33v, mies 32v, poika 2v3kk. Km 2/05 ja 5/05. [color=red]LA 4.4[/color]
[b][color=darkviolet]Viiru74: [/b][/color] Minä 31v, mies 35v. Poika -03, Uudeltamaalta. [color=red] LA 30.3[/color]
[b][color=6959cd].kati.:[/b][/color] Minä 31v, mies 35v, esikoinen 6/03. Km 10/04 ja 4/05. [color=red] LA 25.3 [/color]
[b][color=darkviolet]jaipur: [/b][/color] Minä -74, mies -74. Km 4/05. Esikoisen [color=red] LA 10.4 tai 14.4 [/color]
[b][color=6959cd]Fiona80: [/b][/color] Lapsi 11/04. Km 4/01 ja 12/03. [color=red]LA 29.5[/color]
[b][color=darkviolet]Toive06: [/b][/color] Tyttö 2v., Km rv 6+ [color=red] LA ??.6. [/color]
[b][color=6959cd]Aloevera1: [/b][/color] minä -79 ja mies -72, esikoinen 06/04, km 12/04, km 04/05, km 08/04. [color=red]LA ??.6.[/color]
[b][color=6959cd]uba-aba: [/b][/color] Minä 24, mies 26. Poika 00, tyttö 02, tuulimuna rv 11+ 12/04 ja km rv 21+5 05/05 . [color=red]LA 29.5.[/color]
[b][color=darkviolet]Aapeli_77: [/b][/color] Minä -77, mies -66, km rv9+ 07/05. [color=red] LA 16.6. [/color]
[b][color=6959cd]Kengu76: [/b][/color] minä 29, mies 29, tyttö 05/04, km 04/05 rv 8+4 ja 07/05 rv 6+?. [color=red]LA 21.6.[/color]
[b][color=darkviolet]kuutar-74: [/b][/color] minä- 74, mies -65, esikoinen 030203 tyttö, km 05/05 spontaani rv 6+5. [color=red] LA 24.6. [/color]
[b][color=6959cd]Ninni-78: [/b][/color] [color=red]LA 1.7.[/color]
[b][color=6959cd]Lauris: [/b][/color] minä -77 ja mies -72 synt. Lapset, tyttö 9/-01 ja poika 6/-03, kaksi koiraa ja hevonen. Km 9/03 rv 9+3 ja 8/05 rv 12+3.Asumme Turun seudulla. [color=red] LA 22.8.2006 [/color]
[b][color=6959cd]Wannabemami: [/b][/color] [color=red]LA 2.8.2006[/color]
[b][color=6959cd]Sartsu: [/b][/color] 30-vee viiden lapsen äiti Tampereelta.Eka km oli -98 ja nyt lokakuussa km rv 13[color=red] LA ? [/color]
[b][color=6959cd] LA:t aika järjestyksessä [/b][/color]
[color=darkviolet]
rouva-80 [b]10.1[/b]
Emmasophia [b]14.1[/b]
miusumausu [b]11.3[/b]
Nette [b]14.3[/b]
tiitiäinen05 [b]17.3.[/b]
n.1979 [b]19.3[/b]
.kati. [b]25.3[/b]
Melike77 [b]27.3[/b]
Wilkuna-72 [b]29.3[/b]
Viiru74 [b]30.3 [/b]
jaipur [b]10.4 tai 14.4[/b]
riax [b]21.4.[/b]
ranki [b]24.4[/b]
joanna04 [b]3.5.[/b]
Miikuko [b]4.5.[/b]
Bisquit [b]12.5[/b]
Minttuli79 [b]17.5.[/b]
Mauku75 [b]26.5[/b]
Fiona80 [b]29.5.[/b]
uba-aba [b]29.5.[/b]
Toive06 [b]??.6.[/b]
Aloevera1 [b]??.6.[/b]
Aapeli_77 [b]16.6.[/b]
Lytte77 [b]17.6.[/b]
Kengu76 [b]21.6.[/b]
kuutar-74 [b]24.6.[/b]
Ninni-78 [b]1.7.[/b]
Vinku75 [b]2.7.[/b][/color]
[color=6959cd]♥ [/color][color=darkviolet] Vauvoja: [/color][color=6959cd] ♥[/color]
[color=6959cd][b] Emmiimi [/color][/b] 24.5 [color=blue]poika [/color], 3260g, 49cm
[color=6959cd][b] tirppana-78 [/color][/b] 25.6 [color=red]tyttö [/color], 3930g, 52cm, hattu 37
[color=6959cd][b] Rilla78 [/color][/b] 9.7 [color=blue]poika [/color], 3685g, 53cm
[color=6959cd][b] Authr [/color][/b]
[color=6959cd][b] Bella_Bambina [/color][/b] 5.8 [color=red]tyttö [/color], 3750g, 51cm, hattu 35,5cm
[color=6959cd][b] amiel [/color][/b] 12.8 [color=blue]poika[/color], 4570g, 54cm, hattu 38cm
[color=6959cd][b] mindi74 [/color][/b] 15.8 [color=red] tyttö[/color], 3900g, 52cm, hattu 36cm
[color=6959cd][b] Taika-80 [/color][/b] 24.8 [color=red]tyttö[/color], 3480g, 50cm
[color=6959cd][b] napoltti [/color][/b] 4.9 [color=red]tyttö[/color], 3860g, 52cm
[color=6959cd][b] molli_sointu [/color][/b] 10.9 [color=blue]poika[/color], 4650g, 55cm, hattu 34,5
[color=6959cd][b] nelely [/color][/b] 10.9 [color=blue]poika[/color], 2325g, 45cm, hattu 31cm
[color=6959cd][b] Kiana [/color][/b] 26.9 [color=blue]poika[/color], 4360g, 55cm, hattu 37,5cm
[color=6959cd][b] huip [/color][/b] 30.9. [color=red]tyttö[/color], 3500g, 50cm
[color=6959cd][b] beoynd [/color][/b] 22.10. [color=red]tyttö[/color], 3470 g, 52 cm, hattu 34,5 cm
[color=6959cd][b] Helis77 [/color][/b] 24.10. [color=blue]poika[/color], 2600 g ja 48 cm
[color=6959cd][b] _siru_ [/color][/b] 21.11. [color=blue]poika[/color], 3740 g ja 50 cm, pipa 35,5 cm
[color=6959cd][b] hilarius-hiiri [/color][/b][color=blue]poika[/color]
[color=6959cd][b] IinaMiio [/color][/b] 24.11. [color=red]tyttö[/color], 3935 g, 51 cm, pää 34 cm
[color=6959cd][b] Pilkukas [/color][/b] 30.11. [color=red]tyttö[/color], 3530 g, 50 cm, py 34,5 cm
[color=6959cd][b] maaria73 [/color][/b] 5.12.[color=red]tyttö[/color], 3300 g, 52 cm
[color=6959cd][b] Bojo [/color][/b] 9.12. [color=blue]poika[/color], 3400 g ja 52 cm
[color=6959cd][b] Sonnette [/color][/b] 17.12. [color=blue]poika[/color], 4185 g ja 53 cm, py 36 cm
[color=6959cd][b] Acathisia [/color][/b] 24.12.[color=red]tyttö[/color], 4395 g, 53 cm
[color=6959cd][b] inkulaattori [/color][/b] 31.12.[color=red]tyttö[/color], 3910 g, 49 cm
[color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color] [color=darkviolet][size=5] ♠[/size][/color] [color=6959cd][size=4] ♣[/size][/color]
Kommentit (50)
Mulla onkin huojentavia uutisia... kävin tänään äitiyspolilla ylimääräisessä lääkärintarkastuksessa neuvolalääkärin lähetteestä, ja se mitä pelkäsin, oli onneksi ihan turha pelko. Siis kohdunkaulaa oli jäljellä kuulemma ihan kiitettävästi ja se oli auki/pehmentynyt vain ihan hivenen niin kuin uudelleensynnyttäjillä usein jo tässä (rv 29+1) vaiheessa kuulemma on. Tosin koska supistuksia on ollut aika paljon, lääkäri pyysi olemaan aika tarkkana sen kanssa, että lepää riittävästi ja pyytää tosiaan sairaslomaa, jos selkeästi huomaa rasittavan työpäivän jälkeen enemmän supistelua kuin muuten.
Oikeastaan ainoa asia, mikä hiukan jäi vaivaamaan, oli se, että vauva vatsassa oli arvion mukaan aika pieni, vain 1,1 kg eli menee näiden viikkojen mukaan ihan alakäyrillä painoarvioissa. Sain kolmen viikon kuluttua lääkäriajan jälleen, jossa tsekataan, että vauva kuitenkin kasvaa ihan tasaisesti. Voihan se olla, että hän vain on pieni... pieni oli esikoinenkin syntyessään, mutta ei sitä koskaan mitenkään raskausaikana seurattu. No, ihan hyvä, että kuitenkaan ei mitään ennenaikaiseen synnytykseen viittaavaa löytynyt, se huojensi mieltä jo ihan kivasti.
Nyt sitten pitäisi ottaa nämä viimeiset 5 työviikkoa sillä tavalla stressittömästi, ettei mitään sairaslomaa tarvittaisi. Esikoisen jäljiltä meillä taitaa olla kaikki tarpeellinen olemassa tulokasta varten, joten senkään takia ei paljon tarvitse ottaa paineita.
Sori, omanapainen kirjoitus! Hyvää loppuviikkoa kaikille ex:ille!
pakko nostella pinkkaa ylöspäin, ettemme vallan häviä kartalta :)
Rouvan kuulumisia odottelen kovasti. Oma napa: röyhtäyttää..onkohan tämä edes normaalia. Iltaisin ja myös joskus päivälläkin saa röyhtäillä koko ajan (ei ole kyllä normaalia mulle). Nytkin vähän väliä on röyhtäistävä.. no, jos kuuluu asiaan, niin röyhtäillään sitten :).
Hirveä laiskamato olo, tekisi mieli vain olla ja löhötä. Mutta muuttolaatikoita ajattelin jo alkaa pikku hiljaa pakkailemaan. Tai oikeastaan ajattelin aloittaa tyhjentämällä vaatekaapista kaikki vaatteet, joita en ole katsonutkaan viim. vuoteen. Mitä niitä turhaan kaappitilaa viemään, joutavat mäkeen siis. Miehellä on kumma taipumus (ei sitten mulla..) kans säästää vaatteitaan..ollaan oltu yhdessä kohta 12 vuotta ja vielä kaapista löytyy niitä seurusteluaikamme aikaisia vaatteita. Suurimman osan olen kyllä heivannut jo pois matkan varrella. Eikä mies edes pidä mitään niistä. Näin sen ollessa iltavuorossa on hyvä tehdä inventaariota :)
Ensi viikon ultraa odottelen sekavin miettein, toisaalta odotan sitä niin kovasti, mutta toisaalta jännittää mitä sieltä selviää.
Kävin lukaisemassa elohiirien pinoa ja jotenkin minulle tuli siellä minä en kuulu joukkoon- olo. Moni heistä on jo kertonut ystävilleen ja vanhemmilleen raskaudesta ja kaikille on muutenkin niin positiiviset ajatukset raskauden kulusta. Mutta keskenmenojen jälkeen en osaa ajatella raskaudesta enää samoin, kuin silloin kun olin ensimmäistä kertaa raskaana. Silloinhan sitä ajatteli juuri niin.. suurinpiirtein jo mietti äitiysloman ajankohdat ja kaiken. Toisaalta se harmittaakin, olisi ihanaa uskaltaa olla onnellinen ja nauttia sekä iloita avoimestikin.
Mutta ehkäpä se tästä, jos kaikki menee hyvin eteenpäin.
Nyt pitää lähteä naukkailemaan jotain suuhun, ettei iske huono olo..vähän jo siltä tuntuisi..
Voikaa hyvin paksusti!
t. wbm 11+1
Huomenta kaikille!
ennenkuin aloitan kunnolla työt niin raapaisen pari riviä tännekkin..
WBM; mun yhellä kaverilla oli ihan tolkuttomat röyhtäilyt, siis ihan itseäänkin häiritsevät.Ja oli myös alkuraskaudessa.teillä talo on siinä mallissa että pikkuhiljaa muutatte? Wau..Mä muistan kuin te aloititte sitä hommelia,aika kuluu ihan huikeeta kyytiä..hui!
Mäkään en kuukausipinoon kuulu, mä en vaan voi mustineni ajatuksineni kun muilla kaikki menee auvoisasti ja ihanasti vaaleanpunaisten unelmien joukossa.sitten minä tulisin ja kertoisin karuja pelkoja ja tuntoja.Mutta näin se vaan on yhä edelleen että keskenmenoa ei voi ymmärtää jollei sitä ole itse kokenut.Sitä surua, menetystä ja seuraavan raskauden pelkoa..
kivaa wilkuna että ultrassa kaikki oli hyvin <3
omaa napaa;te ette tiedä..Toissa päivänä otettiin miehen kanssa yhteen..sanoi että mikset sä voisi vaan olla onnellinen ja hyväntuulinen kun ollaan jo kuitenkin näin pitkällä.senkö vuoksi " tehtiin " lähes kaksi vuotta töitä että saadaan mut raskaaksi, ne kaikki keskenmenot joita kertyi ihan tolkuttomasti, ne hoidot ja lääkkeet ja matkat??Itkut ja suunnitellut makkari sessiot..että kyllä hällekkin oli jokainen keskenmeno todella rankka..
Mä myönnän, en ole osannut ihan satasella nauttia, mua aina välillä pelottaa milloin mikäkin, milloin on vatsassa hiljaisempaa,koska selviytyisi teho-hoidossa jos nyt syntyisi, onko kaikki hyvin..joka vihlasua minä ainakin vaivaan päätäni ja tulkitsen oloani..AIVAN LIIKAA:.Mutta ne lähes 10 keskenmenoa, ei niitä vaan voi ohittaa, muhun ne jätti syvät haavat ja mä KOETAN ihan oikeesti nauttia mutta aina en onnistu ja sitten kun mua huolettaa kiukuttelen ja puran se mieheen. :`( Ei sillekkään ole helppoa ollut niiden keskenmenojen aikaan olla se mun tukija ja mudasta nostaja ja aina uudelleen ja uudelleen..
Olen siis onnellinen mutta itsekkin huomaan että en kuitenkaan niin onnellinen kuin ennen keskenmenoja olleessa raskaudessa, siinä on kuitenkin aika iso ero, sillä mä ihan huokuin äitiyttä ja sen tuomaa hehkeyttä, nyt ei kyllä ole sellaista..
Koetetaan nyt nauttia, mutta se on jotenkin vaikeeta välillä, olen vain välillä siis niin pessimisti..
Huoh, kiitos että sain purkaa, mies on ihan oikeessa.Ymmärtää muttei kuitenkaan..Mutta ymmärsittekö te ton mun pointin..Mä luulin että sitten kun oon raskaana niin vhdon olen maailman kukkuloilla, mutta lähes puoleen väliin asti vaan olinkin kuin ulkopuolelta seuraaja..kai se on joku suojautumiskeino..Mutta nyt lupaan nauttia ja huolestua vasta kun on oikeesti aihetta..
petju joka miettii mikä hänessä on vikana kun unelma on jo näin lähellä eikä hihku onnea...
terkut joannalle!!!<3
Täällä yksi sairaslomalainen juuri sängystä ylöskömpineenä... Flunssa! Ei onneksi ainakaan vielä kovin paha, mutta jäin kumminkin pois töistä kun ajattelin että paranis nopeammin jos ottaa vähän rauhallisemmin! Enpä olis ennen näin tehnyt, mutta nyt täytyy ajatella tuota pikkuistakin! Onkohan hänelläkin flunssa?
Paljon uusia ex-haahuja, tervetuloa teille :) Ja oikein turvallista odotusta, ja mahdollisimman huoletonta! Wilkunalla oli iloisia kuulumisia, onnittelut niistä. Ajatella, sulla on enää 5 viikkoa töitä jäljellä! Mulla on vielä niin paljon etten ole laskenutkaan.. Mutta kyllä kai se aika kuluu :)
Terkkuja sullekin, petju :) Kovin tuttuja juttuja taas kirjoittelit, vaikka mullahan ei olekaan aikaisempaa hyvinmennyttä raskautta johon verrata näitä fiiliksiä. Kyllä minä onnellinen olen, mutta samalla pelottaa edelleen. Aina kun alan miettiä ja suunnitella tulevaa äitiyslomaa ja muita vauvaan liittyviä juttuja, tulee jossakin vaiheessa sellainen ahdistava ajatus ettei saisi vielä, kun eihän sitä koskaan tiedä... En minäkään ole pinoutunut muualla kuin täällä, juuri näiden fiilisten takia. Siis kyllähän muutkin varmasti kokevat epävarmuutta, mutta kai tämä silti on vähän erilaista... TUosta kertomisesta wbm:kin kirjoitteli. Me kerrottiin aika aikaisin kaikesta huolimatta. Asiat vain johtivat siihen. Esim. jouduin töissä kertomaan työtilanteen takia, pomo on isän tuttu, joten oli sitten pakko kertoa kotonakin. Ja kaverille piti kertoa kun suunnitteli jotakin reissua kevääksi, olis pitänyt varata jo silloin heti jne jne. Mutta kyllä sitten ahdisti! Kaikki olivat niin onnellisia, ja hehkuttivat asiaa koko ajan, puhuivat meidän tulevasta vauvasta. Ja minä kun lähinnä odotin keskenmenoa, en vauvaa... Niin ikävältä kuin se kuulostaakin. Eikä sitä voinut kuitenkaan sanoa (ei olla kerrottu keskenmenoista), vaan piti vain hymyssä suin teeskennellä onnellista odottajaa.
Kyselit petju jossakin vaiheessa että olenko jo tilannut pakkauksen. Enpä ole ,kun palkanlaskija ei suostu kirjoittamaan palkkatodistusta etukäteen. Hassua kun kelassa kyllä hyväksyisivät sellaisen todistuksen jossa ilmoitetaan tulevat ansiot. Haen siis äippärahaa 6 kk tulojen mukaan, ja pitäis maaliskuunkin palkka saada siihen mukaan. Palkanlaskija lupasi nyt sitten laittaa hakemuksen liitteineen maaliskuun alussa... Vähän viime tinkaan kyllä, kun pitää 2 kk ennen LA:ta, ja mulla LA 3.5. Saankohan minä sitten -06 äitiyspakkauksen :)
Porkkanalle iso hali! En voi käsittää miten sulle voi käydä näin joka kerta! Toivottavasti asia nyt selvitetään perinpohjin, vaikka sulta taidettiin jo ottaa ne hyytymistekijät sun muut?
joanna rv25
Kuten huomaatte....Taikauskot hiiteen, mut mites tossa noin kävi
Voi Petjuska - tänne voi purkaa tuntoja aivan vallan hirveän paljon. Ei aina tarvi vaan niitä hyviä hetkiä kertoilla:-) Se on semmonen juttu, et miehelle on helppo purkaa ja valittaa just sillon, kun se on erityisen läheinen ja on ollu mukana tukemassa ja kokemassa vastoinkäymiset. Meillä ainakin autto, kun tämän kerto. Kyllähän se itsestä tuntuu, et onko sitä joku vialla, kun ei osaa vaan nauttia, mutta mutta... Millä sitä nainen tunteensa kääntäis pois päältä.
Mä oon tiivistäny ton odotusajan muutamaan perus huoleen, vaik mun tausta ei olekaan ollenkaan niin raju, kun sulla. Eli ensin sitä toivoo, et ois ny, joko ois, eikö vieläkään... Jee no nyt ollaan.....2 min...... tää ei kuiteskaa kestä .... kulta vauva tulossa..... Pysy nyt siellä, pysy..... jotain on pielessä.... ihan varmasti on..... Hei vielä mukana..... Nyt jo liikkuu vähän.... alä hyvä pikkunen vielä synny..... Apua..... jaksa vielä vähän, vielä vähän, ja sitten onpa tukalaa... tule jo tule..... Menis nyt hyvin...
Eli elä sit nyt tälläsen kanssa.... Kyllä miehellä on olemista, suurta rakkautta se jaksaminen vaatii. En tiedä oliko tästä apua, mut toivottavasti aina välillä uskallat nauttia, koska kyllä niitä hyviäkin päiviä kuuluu siihen raskausaikaan...
Muille, jaa pääni on nykyisin kuin laho kaivo... no ainakin hyvää odotusaikaa....
Lytte ja Masukki 17+6
Tuonne haahuihin jo kirjoitinkin. Raskausoireita kyllä edelleen on, siis pahaa oloa vaikkei niin voimakasta kuin pari päivää sitten (ehkä pitäis olla vaan onnellinen?) ja väsymystä. Selkäsärky on hieman lievempää. Kummallista ettei rinnat ole olleet enää pieniä tuntemuksia lukuun ottamatta kipeät. Voihan se olla, ettei ne ole olleet kaikissa onnistuneissakaan raskauksissa niin kipeät, esikoisesta oli kyllä ja isompia liivejä jouduin ostamaan, mutta seuraavista en enää muista.
Ultraan ei ole enää kuin viisi vuorokautta tai siis tästä 5 vrk eteenpäin niin ultra on jo ohi. Laitoinkin jo tuonne haahuihin (oli ehkä tyhmää laittaa sinne...) kysymyksen siitä, että miten te selvisitte järjissänne ekasta (ja seuraavista...) ultrasta? Voihan se tietty olla, että nyt vaan tuntuu siltä, että olen sitten aivan hermoraunio, mutta todellisuudessa voi olla, että olenkin suht rauhallinen, mutta jännittynyt tietysti. En tiedä. Kertokaapa omista kokemuksistanne.
Wbm, minäkin käyn silloin tällöin lukemassa syyskuisten pinoa, mutta ei ole yhtään tullut sellainen fiilis, että tekis mieli kirjoittaa. Jotenkin vaan tökkii ja aika pahasti. Hienoa, että raskautesi on sujunut nyt hyvin. Mikä päivä sinulla onkaan ensi viikolla se ultra? Toivottavasti saadaan kuulla pelkästään vain hyviä uutisia sieltä!!!
Petju, tsemppiä teille sinne kotiin. Toivottavasti alat jo pystyä nauttimaan raskaudestasi. Itse en uskalla vielä ollenkaan ajatella, että masussani olisi mahdollisesti kasvamassa uusi ihminen ja millainen hänestä tulisi, ketä lapsistamme hän eniten muistuttaisi ym. Ajattelen vaan kylmän viileästi, että tilani on nyt nimeltään raskaus, mutta mitään sen mahdollisesti mukanaan tuomia asioita en vielä ajattele. Olishan se ihanaa, kun vois nauttia raskaudesta ja haaveilla samalla tavalla kuin ennen km:ja...
Joanna, vautsi että sinulla on jo mahtavasti noita viikkoja! Todella ihanaa, että sinulla on kaikki mennyt hyvin. Nyt vaan uskotaan ja toivotaan, että kaikki menee jatkossakin hyvin!
Voi apua, kun pitäis yrittää jotain saada aikaan. Ainakin pari päivää on mennyt, etten ole tehnyt oikein mitään. Olo on kyllä nyt sen tuntuinen, että voisin keittää laihaa kahvia (mahan takia en uskalla juoda normaalivahvuista kahvia) ja yrittää sen avulla vähän virkistyä. 12.40 alkaakin lähetys naisten syöksylaskusta. Juu, ja iltapäivällä näkyy mäkihyppyä. Onneksi on tuota urheilua, aika kuluu rattoisasti :-).
neronja rv6+1
Joo, kyllä mäkin nautin raskaudesta, mutta nk.hetkittäin.Mutten kuitenkaan niinkuin ennen edellisissä raskauksissa..Just niinkuin joanna kirjoitti hetkeksi unohtaa koko surkeuden ja hehkuttaa että olen raskaana ja pian suurin piirtein lyö käden suun eteen että apua onko aihetta juhlia raskaudesta, josko sittenkin..jotenkin siis takaalalla on se joku joka lyö kapuloita rattaisiin ettei voi satasella nauttia.Mutta kuitenkin nautin ja olen onnellinen ehkä 80%..
Nyt ruokkis menee menojaan, äkkiä syömään..Oakko käydä kesken työpäivän lukemassa...Työmoraali hukassa... :/
petju
Olen niin iloinen että olet tällä puolella vihdoinkin! Sydämestäni tervetuloa, ja paljon enkeleitä matkaan että kaikki menisi nyt hyvin. Peukkuja tulevaan ultraan, olet ajatuksissani!
Mun ultrakokemus.. Todella pelottava, en voi muuta sanoa! Ensin sitä ultraa odotti, vaikka samalla pelotti ihan mielettömästi ja teki mieli perua koko käynti. Mielessä pyöri edelliset kauhukokemukset. Vastaanotolle kävellessäni mietin että minkäköhänlaisissa tunnelmissa tunnin kuluttua kävelen kotiinpäin? Odotushuoneessa ei tainnut pyörtyminen olla kaukana, heikotti, huimasi ja silmissä sumeni. Mutta voi sitä onnea kun sykkeen ensikertaa elämässäni siinä ruudulla näin, meidän pikkuinen... Eli aikamoinen päivä kaikenkaikkiaan, tunteiden vuoristorataa, todella! :´)
Voi kun teillekin tämä onni nyt suotais! En voi olla sanomatta, että hyvältä ainakin vaikuttaa.
joanna
tulin justiinsa töistä ja tähän taas tuli jumiuduttua.. kotityöt ja kaikki rästihommat vain odottavat odottamistaan, laiskaa emäntää :). Ei kiinnostaisi imurointi saati lähteä kauppaan..no, jos sitä hetken tässä kuluttaisi aikaansa ja sitten tormistuisi vähän :).
Neronja kiitos kysymästä, mulla on se ultra keskiviikkona.. mitä lähemmäs se aika tulee, huomaan ajattelevani sitä yhä enemmän. Tietoisesti olen kyllä yrittänyt olla ajattelematta, mutta...minkäs teet. Taustalla kummittelee ekan raskauden np-ultra, jossa ei ollut hyviä uutisia. Yritän asennoitua nyt joka tapauksessa asiaan niin, että se on pakko hoitaa alta pois. Odotan sitä kovasti, mutta pelottaa jos uutiset eivät olekaan niitä mitä odotan. No, pääasia on, että saa tiedon missä mennään. Jännittää muttei jaksaisi odottaa sinne saakka..
Minulla turposi alussa rinnat ja olivat hetken aikaa kipeähköt, nyt ovat vain astetta isommat muttei kipeät. Masu turpoilee, varsinkin iltaisin. Varsinaista huonoa oloa minulla ei enää ole, paitsi jos tulee liian pitkä väli syömisestä, niin alkaa heikottaa ja on saatava ruokaa hetimmiten.
Kiva, jos röyhtäys olisi raskausoire, muuten en ymmärrä tätä röyhtäilyä. Tsemppiä sinun ultraan ja toivon sydämeni pohjasta hyviä uutisia!!
Petjukos se kirjoitteli että on n. 80% onnellinen raskaudesta. Voi kunpa osaisi iloita oikein kunnolla, oikein suututtaa kun keskenmenot ovat vieneet jotain oleellisen tärkeää odotuksesta. Mutta, kiva kuulla että vertaisesti ajattelevia meissä ex-haahuissa oikeasti on! Voi kuitenkin hyvin ja ajattele miten pitkällä sinäkin jo olet!
Joannalle kanssa erityisen paljon terveisiä, ihana juttu, että voit hyvin ja paksusti.. siinä ne viikot vierähtävät :)
Ja kaikille muillekin, joille en nyt muistanut erikseen lähetellä terveisiä, niin toivottelen hyviä oloja ja jaksamista!
Terkuin wbm 11+2
joo, meidän projekti nimeltä talo alkaa sisustuksen puolesta olla loppusuoralla, varsinainen muutto on kuitenkin helmikuun puolella, riippuen miten tuo viimeistelyvaihe etenee. Teemme taloa mieheni kanssa, ilman ulkopuolisia, ja molemmat kun käydään töissä (mies vielä 3vuorotyössä) niin aikaa ei muuhun ole oikein jäänyt. Alkuraskaus vei vielä minut sippiin vähäisestäkin ja huono olo sai minut välillä mieluummin jäämään sohvalle kuin raksalle, mutta joka päivä jotakin on tullut kuitenkin tehtyä, siis pääsääntöisesti mieheni, mutta minäkin siinä ohessa jotain.
Onhan sitä hommaa tiedossa tuon projektin tiimoilta vielä moneksi vuodeksi, kun on maalaukset ja autotallin loppuun saattaminen ja sen maalaus sekä pihatyöt.. joten eiköhän sitä hommaa piisaa jatkossakin :) mutta sekin jo helpottaa, kun sitten pääsee sinne varsinaisesti asumaan, jää tämä ramppaaminen pois. No, meni nyt varsinaisen aiheen vierestä, mutta tulipahan loruiltua lisää :)
Laitoin uuden aloituksenkin tuonne mutta laitampa kuulumisia vielä tännekin.
Niinhän siinä kävi että sinne neuvolaan menin maanataina 9.1 ja siellä alkoi säännölliset supistukset ja eiku synnäriä kohti. Klo 16 sisään ja klo 22:25 putkahti ihanaakin ihanampi poika maailmaan rv39+6 (puoltoistatuntia ennen la:ta ;))
1.vaihe 8h 30min
2.vaihe 25 min
3.vaihe 10 min
Eli synnytyksestä selvittiin 9h 5min:ssa.
Vaikeuksiakin oli; aloin vuotaan verta heti alkuun ja vauvan sykkeet heittelehti huolestuttavasti. Otettiin mikroverinäytteet ja ultrattiin asukkia. Syyksi selvisi napanuora, mikä oli kiertynyt kaulan ympärille.
Loppu kuitenkin hyvin poika oli heti virkeä ja terve ennenkaikkea.
Apg 9/8/8
Poijjaan strategiset mitat: 3670g 50cm ja pipo 34,5
Vauvantuoksuisesta arjesta nauttien; Rouva
Poijjaan strategiset mitat: 3670g 50cm ja pipo 34,5 ja se oli 9.1.2006 rv39+6
ja tuoreille vanhemmille vauvantuoksuista arkea
T:Nette 31+3
Onneksi kaikki meni loppujen lopuksi hyvin!
On nää vaan niin ihania nämä vauvauutiset :´)
joanna
[color=darkviolet]Ex-haahuilijat on aiemmin keskenmenon kokeneiden odottajien oma ryhmä[/color]
[b][color=6959cd]Nette: [/b][/color] Minä -72, mies -71, lapset -00 ja -02. Km 3/05. [color=red] LA 14.3[/color]
[b][color=darkviolet]Vinku75: [/b][/color] Km 08/05. [color=red] LA 2.7. [/color]
[b][color=6959cd]riax: [/b][/color] Minä -77, mies -72, tyttö 4/03. Km 10/04, 2/05 (kohdun ulkoiset) ja 5/05. [color=red] LA 21.4.[/color]
[b][color=darkviolet]Mauku75: [/b][/color] Minä -75, mies -69. Km 10/04. [color=red] LA 26.5 [/color]
[b][color=darkviolet]Melike77: [/b][/color] Minä -77, mies -73. Espoossa asutaan. Km 9/04 ja 1/05. Esikoinen tulossa, [color=red] LA 27.3. [/color]
[b][color=6959cd]Lytte77 [/b][/color] Minä 28v., mies 30 v., tyttö 11/02, kaksosten km 11/01 vko 14+, tuulimuna 06/01 vko 9+ sekä alkurask. km 1/03 [color=red]LA 17.6.[/color]
[b][color=darkviolet]miusumausu: [/b][/color] Minä 25v, mies 28v. Km 3/05. [color=red] LA 11.3[/color]
[b][color=darkviolet]rouva80: [/b][/color] Minä 25v, mies 25v. Km 3/05. Oulusta ollaan. [color=red]LA 10.1 [/color]
[b][color=darkviolet]n.1979: [/b][/color] Km -97, sen jälkeen 2 lasta. [color=red] LA 19.3 [/color]
[b][color=6959cd]Minttuli79: [/b][/color] Minä 26v, mies 31v. Km 7/05. [color=red] LA 17.5. [/color]
[b][color=6959cd]tiitiäinen05: [/b][/color] Minä 26v, mies 29v, esikoinen 7/03. Km rv 16 5/05. Espoossa asustellaan. [color=red]LA 17.3.[/color]
[b][color=darkviolet]joanna04: [/b][/color] Minä -75, mies -74. Km 10/04 ja 7/05. Esikoisen [color=red] LA 3.5.[/color]
[b][color=6959cd]Bisquit: [/b][/color] Tyttö 2/03. Km 3/05 ja 6/05. [color=red]LA 12.5[/color]
[b][color=6959cd]inkulaattori: [/b][/color] Minä 32v, mies 34v, tyttö 10/03. Km 8/04 ja 1/05. Savossa asustellaan. [color=red] LA 2.1[/color]
[b][color=darkviolet]Emmasophia: [/b][/color] Minä 27v, mies 29v. Km 12/04. Ruotsissa asutaan. [color=red]LA 14.1[/color]
[b][color=6959cd]Wilkuna-72: [/b][/color] Minä 33v, mies 32v, poika 2v3kk. Km 2/05 ja 5/05. [color=red]LA 4.4[/color]
[b][color=darkviolet]Viiru74: [/b][/color] Minä 31v, mies 35v. Poika -03, Uudeltamaalta. [color=red] LA 30.3[/color]
[b][color=6959cd].kati.:[/b][/color] Minä 31v, mies 35v, esikoinen 6/03. Km 10/04 ja 4/05. [color=red] LA 25.3 [/color]
[b][color=darkviolet]jaipur: [/b][/color] Minä -74, mies -74. Km 4/05. Esikoisen [color=red] LA 10.4 tai 14.4 [/color]
[b][color=6959cd]Fiona80: [/b][/color] Lapsi 11/04. Km 4/01 ja 12/03. [color=red]LA 29.5[/color]
[b][color=darkviolet]Toive06: [/b][/color] Tyttö 2v., Km rv 6+ [color=red] LA ??.6. [/color]
[b][color=6959cd]Aloevera1: [/b][/color] minä -79 ja mies -72, esikoinen 06/04, km 12/04, km 04/05, km 08/04. [color=red]LA ??.6.[/color]
[b][color=6959cd]uba-aba: [/b][/color] Minä 24, mies 26. Poika 00, tyttö 02, tuulimuna rv 11+ 12/04 ja km rv 21+5 05/05 . [color=red]LA 29.5.[/color]
[b][color=darkviolet]Aapeli_77: [/b][/color] Minä -77, mies -66, km rv9+ 07/05. [color=red] LA 16.6. [/color]
[b][color=6959cd]Kengu76: [/b][/color] minä 29, mies 29, tyttö 05/04, km 04/05 rv 8+4 ja 07/05 rv 6+?. [color=red]LA 21.6.[/color]
[b][color=darkviolet]kuutar-74: [/b][/color] minä- 74, mies -65, esikoinen 030203 tyttö, km 05/05 spontaani rv 6+5. [color=red] LA 24.6. [/color]
[b][color=6959cd]Lauris: [/b][/color] minä -77 ja mies -72 synt. Lapset, tyttö 9/-01 ja poika 6/-03, kaksi koiraa ja hevonen. Km 9/03 rv 9+3 ja 8/05 rv 12+3.Asumme Turun seudulla. [color=red] LA 22.8.2006 [/color]
[b][color=6959cd]Sartsu: [/b][/color] 30-vee viiden lapsen äiti Tampereelta.Eka km oli -98 ja nyt lokakuussa km rv 13[color=red] LA 31.8 [/color]
[b][color=6959cd]Neronja: [/b][/color] Minä -69, mies -62, lapset -98, -00, -01 ja -02. Km 3/04 rv12, 8/04 rv12, 7/05 rv9 ja 11/05 rv6. Kainuu.[color=red] LA 7.9[/color]
[color=darkviolet]
Emmasophia [b]14.1[/b]
miusumausu [b]11.3[/b]
Nette [b]14.3[/b]
n.1979 [b]19.3[/b]
.kati. [b]25.3[/b]
Melike77 [b]27.3[/b]
Wilkuna-72 [b]29.3[/b]
Viiru74 [b]30.3 [/b]
riax [b]21.4.[/b]
ranki [b]24.4[/b]
joanna04 [b]3.5.[/b]
Miikuko [b]4.5.[/b]
Bisquit [b]12.5[/b]
Minttuli79 [b]17.5.[/b]
Mauku75 [b]26.5[/b]
Fiona80 [b]29.5.[/b]
uba-aba [b]29.5.[/b]
Toive06 [b]??.6.[/b]
Aloevera1 [b]??.6.[/b]
Aapeli_77 [b]16.6.[/b]
Lytte77 [b]17.6.[/b]
Kengu76 [b]21.6.[/b]
kuutar-74 [b]24.6.[/b]
Ninni-78 [b]1.7.[/b]
Vinku75 [b]2.7.[/b][/color]
Wannabemami [b]2.8.[/b][/color]
Lauris [b]22.8.[/b][/color]
Sartsu [b]31.8.[/b][/color]
Neronja [b]7.9.[/b][/color]
[color=6959cd]♥ [/color][color=darkviolet] Vauvoja: [/color][color=6959cd] ♥[/color]
[color=6959cd][b] Emmiimi [/color][/b] 24.5 [color=blue]poika [/color], 3260g, 49cm
[color=6959cd][b] tirppana-78 [/color][/b] 25.6 [color=red]tyttö [/color], 3930g, 52cm, hattu 37
[color=6959cd][b] Rilla78 [/color][/b] 9.7 [color=blue]poika [/color], 3685g, 53cm
[color=6959cd][b] Bella_Bambina [/color][/b] 5.8 [color=red]tyttö [/color], 3750g, 51cm, hattu 35,5cm
[color=6959cd][b] amiel [/color][/b] 12.8 [color=blue]poika[/color], 4570g, 54cm, hattu 38cm
[color=6959cd][b] mindi74 [/color][/b] 15.8 [color=red] tyttö[/color], 3900g, 52cm, hattu 36cm
[color=6959cd][b] Taika-80 [/color][/b] 24.8 [color=red]tyttö[/color], 3480g, 50cm
[color=6959cd][b] napoltti [/color][/b] 4.9 [color=red]tyttö[/color], 3860g, 52cm
[color=6959cd][b] molli_sointu [/color][/b] 10.9 [color=blue]poika[/color], 4650g, 55cm, hattu 34,5
[color=6959cd][b] nelely [/color][/b] 10.9 [color=blue]poika[/color], 2325g, 45cm, hattu 31cm
[color=6959cd][b] Kiana [/color][/b] 26.9 [color=blue]poika[/color], 4360g, 55cm, hattu 37,5cm
[color=6959cd][b] beoynd [/color][/b] 22.10. [color=red]tyttö[/color], 3470 g, 52 cm, hattu 34,5 cm
[color=6959cd][b] Helis77 [/color][/b] 24.10. [color=blue]poika[/color], 2600 g ja 48 cm
[color=6959cd][b] _siru_ [/color][/b] 21.11. [color=blue]poika[/color], 3740 g ja 50 cm, pipa 35,5 cm
[color=6959cd][b] IinaMiio [/color][/b] 24.11. [color=red]tyttö[/color], 3935 g, 51 cm, pää 34 cm
[color=6959cd][b] Pilkukas [/color][/b] 30.11. [color=red]tyttö[/color], 3530 g, 50 cm, py 34,5 cm
[color=6959cd][b] maaria73 [/color][/b] 5.12.[color=red]tyttö[/color], 3300 g, 52 cm
[color=6959cd][b] Bojo [/color][/b] 9.12. [color=blue]poika[/color], 3400 g ja 52 cm
[color=6959cd][b] Sonnette [/color][/b] 17.12. [color=blue]poika[/color], 4185 g ja 53 cm, py 36 cm
[color=6959cd][b] Acathisia [/color][/b] 24.12.[color=red]tyttö[/color], 4395 g, 53 cm
[color=6959cd][b] Rouva80 [/color][/b] 9.1. [color=blue]poika[/color], 3670 g ja 50 cm, pipo 34.5 cm
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[b][color=6959cd]inkulaattori: [/b][/color] Minä 32v, mies 34v, tyttö 10/03. Km 8/04 ja 1/05. Savossa asustellaan. [color=red] LA 2.1[/color]
[b][color=6959cd]Sartsu: [/b][/color] 30-vee viiden lapsen äiti Tampereelta.Eka km oli -98 ja nyt lokakuussa km rv 13[color=red] LA 31.8 [/color]
[b][color=6959cd]Neronja: [/b][/color] Minä -69, mies -62, lapset -98, -00, -01 ja -02. Km 3/04 rv12, 8/04 rv12, 7/05 rv9 ja 11/05 rv6. Kainuu.[color=red] LA 7.9[/color]
[color=darkviolet]
Emmasophia [b]14.1[/b]
miusumausu [b]11.3[/b]
Nette [b]14.3[/b]
n.1979 [b]19.3[/b]
.kati. [b]25.3[/b]
Melike77 [b]27.3[/b]
Wilkuna-72 [b]29.3[/b]
Viiru74 [b]30.3 [/b]
riax [b]21.4.[/b]
ranki [b]24.4[/b]
joanna04 [b]3.5.[/b]
Miikuko [b]4.5.[/b]
Bisquit [b]12.5[/b]
Minttuli79 [b]17.5.[/b]
Mauku75 [b]26.5[/b]
Fiona80 [b]29.5.[/b]
uba-aba [b]29.5.[/b]
Toive06 [b]??.6.[/b]
Aloevera1 [b]??.6.[/b]
Aapeli_77 [b]16.6.[/b]
Lytte77 [b]17.6.[/b]
Kengu76 [b]21.6.[/b]
kuutar-74 [b]24.6.[/b]
Ninni-78 [b]1.7.[/b]
Vinku75 [b]2.7.[/b]
Wannabemami [b]2.8.[/b]
Lauris [b]22.8.[/b]
Sartsu [b]31.8.[/b]
Neronja [b]7.9.[/b]
[color=6959cd][b] Rouva80 [/color][/b] 9.1. [color=blue]poika[/color], 3670 g ja 50 cm, pipo 34.5 cm
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Eli tossa olis nyt sitten UUSIN päivitetty versio meitin listasta...
Vielä kuitenkin huhuilisin INKULAATTORIN vauva-tietojen perään, sekä esittelyä kaipaisin KERTTUKASPERILTA, PETJUSKALTA ja NINNI 78:lta.
TOIVE06 ja ALOEVERA1: Saisko teiltäkin tarkemman LA:n listaan?
Jos nuo jossakin listassa jo ovat ja ovat menneet multa ohi, niin olisiko joku ystävällinen ja päivittäisi ne tai sitten linkittäisi mulle? Kiitos ja kumarrus!! ;)
Vähänkö nyt oon ylpee ku sain ton listan päivitettyä? Jee!!
Mellu
Esim. Inkulaattorin ja Rouvan esittelyt olisi voinut poistaa ja WBM:n esittelykin olisi vielä kiva saada...
Kertokaahan mitä puutteita löydätte!! ;)
Mellu *joka sohlaa nyt ton listan kanssa*
[color=darkviolet]
Emmasophia [b]14.1[/b]
miusumausu [b]11.3[/b]
Nette [b]14.3[/b]
n.1979 [b]19.3[/b]
.kati. [b]25.3[/b]
Melike77 [b]27.3[/b]
Wilkuna-72 [b]29.3[/b]
Viiru74 [b]30.3 [/b]
riax [b]21.4.[/b]
ranki [b]24.4[/b]
joanna04 [b]3.5.[/b]
Miikuko [b]4.5.[/b]
Bisquit [b]12.5[/b]
Minttuli79 [b]17.5.[/b]
Mauku75 [b]26.5[/b]
Fiona80 [b]29.5.[/b]
uba-aba [b]29.5.[/b]
Toive06 [b]??.6.[/b]
Aloevera1 [b]??.6.[/b]
Aapeli_77 [b]16.6.[/b]
Lytte77 [b]17.6.[/b]
Kengu76 [b]21.6.[/b]
kuutar-74 [b]24.6.[/b]
Ninni-78 [b]1.7.[/b]
Vinku75 [b]2.7.[/b]
Wannabemami [b]2.8.[/b]
Lauris [b]22.8.[/b]
Sartsu [b]31.8.[/b]
Neronja [b]7.9.[/b]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Minne kaikki ex:ät on menneet? Itse en vielä kovin innokkaasti halua/uskalla kirjoitella. Päivät tuntuu matelevan. Voi kun olis jo ne Torinon olympialaiset, niin jopa kuluis päivät rattoisasti kisoja seuratessa. Innolla jo odotan noita kisoja, innokas penkkiurheilija kun olen.
Tuntuu, etten saa mitään järkevää aikaiseksi. Jotenkin tulee aina mieleen, että mä rupean tekemään sitten, kun tää huono olo helpottaa, mutta JOS tämä raskaus etenee ja normaalisti sujuu, niin huono olo helpottaa vasta n. rv18. Vähän liian pitkä aika jättää rästiin näitä toimistohommia ;-).
Juu, ja tuon selkäsäryn sain eilen seurakseni. Se oli pitkän aikaa poissa ja ajattelinkin jo, että onneksi sitä ei tässä raskaudessa tullutkaan, mutta kyllä vaan näköjään tuli. Mitä sitten mahtaakaan tarkoittaa. Monillahan sitä tuntuu olevan, vaikka raskaus sujuukin normaalisti. Itse en vaan sitä muista onnistuneista raskauksistani. Muuten kai tässä olisi mieliala suht huoleton.
Jeps, mutta nyt pitää yrittää jotain ruveta tekemään. Taas mahassa kiertää ja kurkkua kuristaa. Ja tästä pitäisi sitten yrittää nauttia, kuten on varmaan tullut viimeisten keskenmenojen yhteydessä luvattua ;-).
Voikaa hyvin kaikki!
neronja rv6+0