Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Suosittele asuinaluetta Oulussa.

Vierailija

Ollaan (ehkä) muuttamassa Tampereelta Ouluun töiden perässä. Vaikka sieltäpäin olenkin kotoisin, en tunne Oulua lähemmin. Voisitko siis suositella ja kehua mukavia asuinalueita. Myös varoituksia otetaan vastaan.Kyseessä siis 4-henkinen perhe. Lapset: 3.5-vuotta ja vauva. Eli toiveissa hyvä päivähoito, joukkoliikenne, lapsiystävällisyys ja vielä luontoakin saisi olla lähellä. Ei ihan keskustassa, mutta ei toisaalta kymmenien kilometrien päässäkään. Ainakin osa noista edellisistä saisi toteutua :)

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Kuusamontien varren alueillekaan ei kannata. Kuusamontien varrelta on tosi kovat ruuhkat aamuisin - tie remontti tulossa, mutta ei helpotusta vielä. Toppila on kans aika slummi, kuten Rajakylä (Rajahauta ei!) ja Kaketsukin. Hyvät yhteydet on moottoritien läheisyydessä pohjoiseen ja etelään. Ihania uusien talojen asuinalueita on mm. Saarela, Heikkilänkangas ja jopa Kaakkurin jotkut osat (monia muitakin, mutta en muista). Itse asun Kaijonharjussa rivitalossa ja täällä on yliopiston/teknologiakylän ruuhkat aamuisin, mutta vihdoin saatiin marketit tännekin.Kannattaa huomioida myös hajuhaitat: eteläpuolella kaupungin/rannan tuntumassa on rahan haju (sellu?) ja nykyään Kaijonharjussa haisee joskus Ruskon kaatopaikka (ei ole ennen haissu) - en tiedä kuinka laajalle. Lehdessä ainakin puhuttiin vain Kaijonharjusta.

Vierailija

Tosin iso aluehan tämä on ja koko ajan rakennetaan lisää niin mahtuu tänne niitä pahojakin ihmisiä mutta itse tunnen paljon ihmisiä ja ovat ystävällisiä ja mukavia =) Helppo saada ystäviä. AV:llä joku joku aika sitten morkkasi ko. aluetta vaaralliseksi mutten allekirjoita sitä. Moisen kommentin antanut ei ymmärtääkseni edes asunut täällä vaan teki päätöksensä lehtien perusteella. Mutta tervetuloa Ouluun joka tapauksessa! =)

Vierailija

Muutoin Oululaiset lähiöt ovat suht koht rauhallisia. Kauppojen liepeillä voi olla juoppoja ym. epämääräisiä kulkijoita, mutta alueiden reunamat joilla on omakoti- ja rivitaloja ovat rauhallisia.

Vierailija

Palvelut on loistavat. monta vuotta siellä asuttiin ja viihdyttiin rivarissa. Nyt asutaan Korvensuoralla, tämä on ihan rivari/okt-aluetta. Talvikangas tuossa lähellä on ihan uutta, pientalovaltaista sekin. kaupat on kyllä vähän kauempana että se miinuksena tällä alueella. Myllyoja on kans ihan kivaa seutua. Siellä kaikki palvelut likellä. Mä välttäisin Kaukovainiota, Tuiraa ja meri-Toppilaa.

Vierailija

varsinkin Kuivasjärvellä ja uudella alueella Kuivasrannassa on aivan upeat liikunta- ja luontoalueet. Uusia omakoti-, paritalo, ja rivitaloja molemmissa ja Kaakkurissa ainakin vielä paremmat palvelut. Kuivasjärven tuntumaan nousee kokoajan lisää taloja, ja lähivuosina koulut, päiväkodit, marketit, työpaikkoja jne. Liikenneyhteydet erittäin hyvät, eli moottoritietä 10 minuuttia keskustaan juna-asemalle.tervetuloa!

Vierailija

Kiitoksia vastauksista!Jotenkin helpompi prosessoida koko ajatusta, kun on jotain mielipiteitä puoleen tai toiseen. Hiukan hankala katsella asuntoilmoituksia ns. sillä silmällä, kun ei ole paikoista aavistustakaan :)Todennäköisesti haussa olisi kerros- tai rivitaloasunto. Vuokralla varmaankin aluksi, ennen kuin työt toivottavasti vakiintuu. Mikä on muuten vuokrataso siellä? Taitaa olla samaa luokkaa kuin täällä Tampereellakin..?Toi haisu oli hyvä pointti, en nimittäin voi sietää sitä sellun hajua (kukapa siitä toisaalta tykkäis?).t. ap

Vierailija

ei tuira

ei kaakkuri

ei toppila

ei kaijonharjusuosittelen pieniä lähikuntiahaukipudas on todella suosittuoulunsalo vähiten

Vierailija

Ollaan asuttu Oulussa jo kolme vuotta ja edelleen mua yököttää se lemu! Aluksi asuttiin Kaakkurissa, siellä haisee! Varsinkin ihanat aurinkoiset pakkaspäivät kun ilma oikein huutaa ulkoilemaan niin kun ehtii ovelle niin äkkiä takaisin kun haju on niin kuvottava! Myös Heinäpää-Limingantulli alueella haisee aina.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat