Lue keskustelun säännöt.
Apua, pitäisi saada aikaan onnistunut rosolli!
21.12.2005 |
Ensimmäistä kertaa teen rosollia joulupöytään, enkä oikein tiedä, miten se kannattaisi tehdä, kun aattona ei ole aikaa enää pilkkoa yhtikäs mitään. Eikös ainekset kannata keittää ja pilkkoa jo aatonaattona valmiiksi? Mutta miten kuutiot säilyvät jääkaapissa? Menevätkö esim. omenan palat ihan ruskeiksi? Ja kuinka monta tuntia ennen tarjoilua ainekset voi yhdistää salaatiksi? Aattoaamuna?
Auttakee, pliis..!
Kommentit (2)
laita jääkaappiin omissa peitetyissä kulhoissa ja kokoa salaatti juuri ennen tarjoilua. Omenakuutioiden päälle voi puristaa vähän sitruunamehua, niin ne eivät tummu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Perunoita kypsänä
porkkanoita kypsänä
maustekurkkua
sipulia
omenaa
punajuuria (itse käytän etikkapunajuuria)
leikkaa sentti kertaa sentti kuutioiksi, omena ei tummu, kun leikkaat sen vaikka viimeisenä muiden joukkoon.
Pinnalle halutessasi persiljaa ennen tarjolle laittoa, ja meidän rosolliin kuuluu ehdottomasti punajuuriliemellä värjätty löysähkö kermavaahto.