Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä sulatatte kinkkunne & minkä kokoinen?????

Vierailija
21.12.2005 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

..aikaisemmassa ketjussa moni tuntuu sulattavan huoneen lämmössä!



Liha pilaantuu 1-2 vuorokaudessa huoneenlämmössä; pinnastahan se sulaa aika äkkiä ja alkaa kohta pilaantua kun keskus on vielä ihan jäässä.

Vierailija
2/4 |
21.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun vanhemmat sulattivat kinkkua vesisaavissa. Hukkui, aivokuoli ja kuoli joidenkin kuukausien kuluttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistan. Eiköhän tuo ehdi sulaa.

Vierailija
4/4 |
21.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku muuten kannattaa ottaa jääkaapista huoneenlämpöön 10 tuntia ennen paistamista.