Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Porsaan ulkofileen suolaaminen?
19.12.2005 |
Meidän perhe ei kinkusta välitä ja viime jouluna oli täytettyä porsaan ulkofilettä (täytteenä luumuja ja Koskenlaskijaa). Ongelmana on, että kun suolan hieroo lihan pintaa ja " taskuun" , niin vain ihan pintaosat suolautuvat ja muu osa lihasta jää suolattomaksi. Voiko tuollaista ulkofilepalaa suolata kuten kinkkua liottamalla suolavedessä? Kuinka käytännössä tehdään? Miten pitkän aikaa suolataan?
Oisko muita ideoita kellään. Kaikki vinkit olisi tarpeen
Kommentit (2)
meillä laitetaan ihan sellaisenaan ja vasta ruokalautasella laitetaan suolaa ja pippuria päälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
ja ennen palvausta liotetaan 10% suolavedessä yön yli, eli miksipähän et voisi sitä suolata samoin.