Löytyykö ohjeita graavin kalan jatkokäyttöön?
Juhlista jäi reippaanlaisesti yli (varsin miedosti) graavattua siikaa (valmiina siivuina). Lykkäsin hätäpäissäni pakastimeen.
Mitä sulatetusta kalasta voi tehdä, vai voiko mitään? Useampaankin ruokaan on kalaa tähteenä, joten vinkit / ohjeet ovat tervetulleita, jos niitä jollakulla on.
Kommentit (2)
eli keitettyä riisiä ja purjoa ja niitä kaloja laatikkoon ja päälle munamaito ja valkopippuria ja vaikka kuivattua tilliä jos tykkäät
(Tai osa maidosta kermana, nam)
Ja sitten uunissa tarpeeksi kauan hauduttelet
Voit myös tehä pastan päälle kastikkeen:
Paista purjoa voissa ja lisää kalat ja sitten reilusti kermaa ja hauduta muutama minuutti ja sitten pippuria tai sitruunapippuria ja paprikajauhetta mukaan ja kumoat pastan päälle.
siis vähän kuin silakkalaatikko : perunat siivuiksi, väliin tilliä ja graavia, sulaapa sitte uunissa, + kunnon munamaito valkopippurilla
uuniin
tarjoa sitruunalohkojen kera