Heppaa on aina myyty nautana
ja tullaan aina myymään. Asialla ei ole ravinto-opillista merkitystä, ja syöjä ei eroa useinmiten edes huomaa.
Kommentit (12)
kana kukkona tai lehmä härkänä ei ole yhtä paha vika.
Oleellista on, ettei eläinlajeja sekoiteta!
Miettikää vaikka hullun lehmän tautia. Joku ei halua siis syödä ulkomaalaista nautaa. Tai miettikää vaikka muslimien sikapelkoa. Eivät halua syödä sikaa nautana.
Suomalaisissa ravintoloissakin voi naudan pihvi olla oikeasti hevosta. JA mitä väliä, kun tavallinen pulliainen ei sitä erota, mistä se pihvi on tehty... Siskoni toimii agrologina ja opiskeluaikana hänelle selvisi yhtä ja toista Suomen lihateollisuudesta ;) Itse olen kasvissyöjä...
laukkamakkaraa tai lemmikkien ruokaa. Kai laukkamakkaran nimikin jo kertoo, ettei kyseessä ainakaan sika tai lehmä ole?
lihat suoraan luomunautatilalta, saan ainakin sitä mitä pitää.
Hepasta tehdään laukkamakkaraa tai lemmikkien ruokaa. Kai laukkamakkaran nimikin jo kertoo, ettei kyseessä ainakaan sika tai lehmä ole?
Onkos ravioli sit vanhaa ravihevosta?
Eikö hevonenkin ole hyvää, ja sille löydy ostajansa ihan hyvällä hinnallakin?
En tiedä, mutta mä olen kasvanut siihen, että metukassa on hevosta.
Hyvän elämän ne hepat meilläkin eli, ennen kuin pistettiin lihaksi. Ei vaan nykyään taida kannattaa Suomessa ainakaan.
laukkamakkaraa tai lemmikkien ruokaa. Kai laukkamakkaran nimikin jo kertoo, ettei kyseessä ainakaan sika tai lehmä ole?
Laukka-sana ei tässä yhteydessä viittaa hevosen juoksuun. Se tulee saksan kielen sanasta Lauch = sipuli. Samalla tavalla on muodostettu valkosipulia tarkoittava kynsilaukka.
Hevosen liha on hyvää. Paljon maukkaampaa kuin nauta.
Hevosen liha on hyvää. Paljon maukkaampaa kuin nauta.
että myydään nautana ja todellisuudessa onkin hevosta, siis huijataan.
Nykyisin ei kunnon hevosen lihasta tehtyä makkaraa saa mistään
Hevosta myydään pitkin Eurooppaa yleisesti myös saksanhirvenä. Suomessa nauta vaihtaa sukupuolta kuollessaan, kun lehmästä tulee härkä. Suomalainen myös tekee kanaruokaa, jopa ankkaa broilerista ja lohiruokaa kirjolohesta. Kaikki käy, kunhan on tarjouksessa.