Laskiaispulla. Suuri kysymys.
Laskiaispullan kohdalla suuri kysymys on; hillo vai mantelimassa? Miksi ei voi ollamolempia? Jos teen itse ko. leivonnaisia niin laitan kumpaakin. Miksi kukaan ei myy både-och-versioita?
Kommentit (8)
noita ehkä 2 elämässäni. Kyl se on se manteli. Jaa, pitäiskö repäistä, ja tänä vuonna ostaa kerran pullaa.
Ei mitään sekotuksia. Aikaihmisen on osattava päättää kummastako tykkää,
Hillo on liian äkkimakeaa.
En ainakaan itse kaipaa tårta-på-tårta-versiota, jossa olisi molempia.
Laskiaispullassa on mantelimassaa. Hillopulla voi olla hyvää, mutta se ei ole laskiaispullaa. Ihan niin kuin lihapiirakka ei ole nakkisämpylä.
mutta hillokin on ihan hyvää. Meillä tehdään pullat itse, puolet kumpiakin. Tehdään pieniä pullia, niin jokainen voi syödä yhden kumpaakin.
Sori, mutta mua kyllä oksettaa ajatus siitä että niit laittais sekaisin, hillo hyi hitto.,....