Osaatko tehdä kunnon GOURMET-hampurilaisen?
Tuli mieleen tuosta toisesta ketjusta, kun jotkut mieltävät hampurilaisen automaattiseksi einekseksi.
Jos osaat, mikä on repeptisi? :)
Kommentit (13)
ja teen hirven jauhelhasta pihvejä. Väliin pihvi, pihvitomaattia, vähän sinihomejuustoa, majoneesia ja verkkomelonisiivua :) Joskus eksyy parmankinkkuakin, silloin jätän homejuuston pois tai korvaan sen mozzarellalla.
Mutta kun hiiligrillillä tekee, niin ei tarvitse paljon mausteita käyttää. Maun mukaan.
Syksyisin on tapana ollut tehdä hirveliha-possu-pekonipihvejä ja siihen itsetehdyt hampurilaissämpylät lisäksi. :) Muiksi lisukkeiksi tarjolle cheddar-juustoa, (valmista) hampurilaiskastiketta, salaattia, tomaattia, marinoitua tai raakaa punasipulia ja suolakurkkua.
Tällä reseptillä tulee ihania, ihan oikeita hampurilaissämpylöitä: http://reseptivihko.blogspot.fi/2011/05/hampurilaissampylat.html
en ole kokeillutkaan. Haluan pitää hampurilaisen ihan roskaruokana ja ne on musta hyviä. Jätän suosiolla gourmetit ihan muille sapuskoille.
Mutta jos tekisin, se olisi kasvishampurilainen, porkkanaa, selleriä ja muita juureksia ja hyvät leivitykset, mausteita mukaan eikä missään nimessä soijarouheita...
Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.
voi luoja sentään mitä perseilyä. Aloituksessa kysyttiin hampurilaisreseptiä, ei grillimerkkiä.
Vai oliko ehkä tarkoituksenasi korostaa, että VAIN Weberillä tulee gourmet-hampurilaisia :DD?
jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.
t. ulkosuomalainen
lähellekään mitä lapset söivät Tallinnassa.
Nyt silmät kiinni jotka eivät halua täällä nähdä mainoksia
http://www.steak.ee/
jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.
t. ulkosuomalainen
t: toinen ulkosuomalainen
jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.
t. ulkosuomalainen
t: toinen ulkosuomalainen
t. sisäsuomalainen
Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.
voi luoja sentään mitä perseilyä. Aloituksessa kysyttiin hampurilaisreseptiä, ei grillimerkkiä.
Vai oliko ehkä tarkoituksenasi korostaa, että VAIN Weberillä tulee gourmet-hampurilaisia :DD?
Sori, jos kuulosti perseilyltä (mitä lie sana tarkoittaakaan). Mä en edes tiedä, onko jotain muita grillimerkkejä. Eikä tuo mun mielestäni mikään kallis grilli ollut eli ei tuolla mun mielestäni leveillä voi, jos sitä tarkoitit.
Siitä tulee myös hyviä hampparisämpylöitä. Jos oikein gurmeeta haluan, paistan normaalia ohuemmat sisäfilepihvit, raikasta salaattia, tomaattia, paistettua halloumia. Voitelen sämpylät pippurituorejuustolla.
jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.
t. ulkosuomalainen
Miten oma typerä kysymyksesi liittyy aiheeseen?
t: toinen ulkosuomalainen
t. sisäsuomalainen
Viesti liittyy asiaan kuin nyrkki silmään.
Voi luoja...
Mutta edelleenkään en ymmärrä, miten ulkosuomalaisuus liittyy hampurilaisreseptiin, varsinkin, kun aineksissa ei ollut mitään eksoottista.
Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.