Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauhelihakeiton resepti. Kiitos!

Vierailija
09.01.2013 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kattilaan vaan kaikki kiehumaan mitä kaapista löytyy.

Vierailija
2/4 |
09.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita googleen "jauhelihakeitto", saat lukemattomia versioita jauhelihakeiton reseptistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihan voit paistaa tai laittaa raakana, se kypsentyy kyllä sielläkin.



Kasviksia ja mausteita maun mukaan!

Vierailija
4/4 |
09.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainekset



jauhelihaa ja vihanneksia/kasviksia esim. perunaa, porkkanaa, palsternakkaa, maa-artisokkaa, kukkakaalia, paprikaa, kesäkurpitsaa, purjoa, sipulia, valkosipulia, chili, lanttuamaun mukaan.

Mausteet ( esim. liha ja kasvisliemi, limen tai sitruunan mehu, soijakastike, erilaiset pippurit, laakerinlehti, tuoreet tai kuivatut yrtit, suola jne...



Ruskista jauheliha ja mahdolliset sipuli ja valkosipuli sekä mausteet pannulla kypsäksi.

Ota iso kattila ja laita siihen vettä, lisää karvikset kovuusjärjestyksessä niin että kovimmat ensin, että kypsyvät samaan aikaan. Lisää myös mausteet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää jauheliha keittoon, maista ja mausta lisää.