Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Penninvenyttäjät tarjoilevat raasteita. Mutta millä raastatte ne?

Vierailija
07.01.2013 |

Paras raastin?

Ei mitään kallista sillä muuten penninvenytyksestä menee koko idea!



Millä te raastatte teidän terveelliset ja edulliset raasteet?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
13.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytän joko ikivanhaa "käsilaukkuraastinta", monitoimikoneen raastinta tai tätä



http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/keittiovalineet-ja-laitteet/…

Vierailija
2/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

on useampia, kalliita ja halpoja, mutta paras ja monikäyttöisin on se kokonaan metallinen perusraastin. Samalla raastimella saa kaikki tarpeelliset raasteet. Ja kestää vuosikymmenet!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

P

Millä te raastatte teidän terveelliset ja edulliset raasteet?

Kyynärpäällä

Vierailija
4/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

raastinkolmio, äidiltä peritty jo parikymmentä vuotta sitten. Joka sivulla on erihienouksinen raastinterä. Ei siihen sen kummempaa laitetta tarvita.

Vierailija
5/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä säästää myös kynsiviilojen hinnan. Ja saippuan, kun kynnenalusetkin putsaantuu samalla.

Vierailija
6/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koneella, Gigantissa 54€, vatkaa vaivaa raastaa leikkaa jne, eikä ole kynnet tai rystyset vaarassa.



Ei minulla ole aikaa nylkyttää jotain porkkanaa puoli tuntia. Kone tekee sen viidessä sekunnissa.



Ja kestää takuulla kymmenen vuotta, toisin kuin se peltinen raastinrautahirviö, joka syö sormet ja tylsyy puolessa vuodessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen kuin olisin saanut koottua koneen menee mulla monta minuuttia ja sitten pesemiset vielä.

Kyllä perinteinen raastinrauta on paras! Pitsaa tei´n viikonlo´ppuna ja juuston raastoin sillä taas. Sitten on Tupperin kaukalo, jolla saa esim porkkanaraasteen suoraa astiaan ja sitruunankin sillä raastaa helposti.

Vierailija
8/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka meillä syödäänkin tosi paljon terveellistä, ekologista ja erittäin halpaa porkkanaraastetta ja muutakin raastetta välillä.



Raastan mummoltani perimällä raastimella. Lisäksi meillä on mieheni joltakin useita vuosia sitten lahjaksi (pyysi sellaista) saama raastin. Tämäkin on sellainen ihan mekaaninen eli itse täytyy raastaa mutta huonompi kuin mummoni vanha joten sitä aika harvoin käytetään.



Raastan raastimella myös suklaata leivonnaisiin ja juustoraasteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samalla raastimella, joka tuolla kaapissa on ollut jo ainakin 15 vuotta. Pitkällä tähtäimellä ei ollut kallis investointi silloin aikoinaan. ;)

Vierailija
10/10 |
07.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saapi sillä karkeaa sekä hienojakoista raastetta.