Kauanko kestää, että olette tuhonneet upouuden keittiönne?
Täällä alkoi tänään täystuho yhdestä makaronilaatikosta. Miten siinä nyt näin saattoi käydä? Sen laitettuani huomasin, että puuroa ja jotain muuta on jo poltettu kiinni levyihin eikä sitä saa pesemällä poist. Kurjaa!
Kuinka usein vaihdatte koko lieden asunnossanne? Entä voiko pelkät levyt vaihtaa?
Onko joku tosi hieno ja moderni hella vai joku tavis, joka ei taida edes kamalasti maksaa - siis yllättävän vähän?
Kommentit (7)
Ostettiin se uutena tähän asuntoon. 8v ollut ja on edelleen, kuin uusi.
Ei ole tarvetta vaihtaa vuosiin. Ellei tuo nyt jostain ihmeen syystä hajoaisi.
Keraaminen on helppo pitää siistinä ja puhtaana.
ole ikinä tuhonnut keittiötä. Miten ihmeessä sen saa noin tuhottua. Jos sulla on perinteinen liesi niin siihen saa kyllä uusia niitä levyjä. Oletko yrittänyt patapadalla tms. pestä?
Olen asunut tässä asunnossa jo yli 30 vuotta enkä ole vielä halunnut tuhota keittiötäni ollenkaan, joten en tiedä vielä vastausta, katsotaan nyt, kauanko tässä vielä menee!!!!!! Jos joskus päätän tuhota tämän, niin ilmoitan tänne heti !!
Meillä on 80 luvun edelleen hyväkuntoinen perinteinen liesi.
Katso pitkään peiliin jos todella pystyt tuollaisiin suorituksiin
Universa stone-puhdistusainetta, se on hankausainetta, muttei naarmuta ainakaan hellaa. Se on ihan paras kattilanpohjien ja terästasojen puhdistamiseen.
Marttojen ohje on että sokeripalalla hangataan levyjen reunat puhtaaksi, en tiedä käytetäönkö siinä vettä vai ihan kuiviltaan hangataan...?
Induktioliesi. Ei pala lieteen kiinni koska siinå lämpenee kattila, eikä levy.