Voisinko teoriassa olla raskaana?

Vierailija

Olin yhdynnässä noin viikko ennen sitä, kun unohdin ottaa minipillerin. Kyseessä oli ensimmäinen viikko laatasta.Lapsia on kyllä ennestään, mutten aikaisemmin ole turvautunut minipillereihin ehkäisynä.Tarkoitus oli käyttää näitä välivaihtoehtona ennen lopullista ratkaisua.Nyt sitten ahdistaa, että jos olin syönyt muutaman pillerin laatasta ennen unohdusta, niin riitäisikö niissä teho, ettei edellisen viikon yhdyntä tekisi kerrasta raskaaksi?Viikon varoajan pidimme kyllä unohduksen jälkeen. Kuopus on sen verran pieni, etten haluaisi uutta vauvaa ja muutenkin molempien mielestä lapset olisivat tässä nyt.

Kommentit (7)

Vierailija

Ei oikein kivalta tunnu, jos niin on päässyt käymään. Oikeasti inhottaa noin epävarma ehkäisy, joka kaatuu yhden pillerin unohdukseen. Itselläni, kun menkat ovat kokonaan jääneet pois minipillereiden myötä, niin niistäkään ei saa varmuutta asiaan.Ehkä nyt pitää sitten laittaa minipillerit tauolle ja toivoa, että menkat tulisivat luonnostaan takaisin.Jos eivät, niin sitten onkin jonkunlainen ongelma edessä:/

Vierailija

Yhden pillerin unohdus on vielä melkoisen epätodennäköistä, että raskaaksi tulisit - tietysti jotkut on hedelmällisempiä kuin toiset.

Vierailija

Joudun joka tapauksessa laittamaan minipillerit tauolle, että saan menkat takaisin. Tarvitsen menkat, että saisin lopullisen ehkäisyn hoidettua.Tuosta unohduksesta on vaan niin lyhyt aika vielä, ettei mikään herkkä testikään välttämättä näyttäisi mitään. Historiani tuntien on aika epätodennäköistä, että normaalisti yhdestä kerrasta tärppäisi ja on niitä turhia varmistustestejä tehty ennenkin, mutta kuopus on sen verran pieni, että saattaisin olla alttiimpi tulemaan uudelleen raskaaksi.Nyt on vaan kai odoteltava ja kärvisteltävä.

Vierailija

Laitoin minipillerit tauolle ja vuoto näytti alkavan muutamassa päivässä, runsas sellainen. Onneksi en ole näitä kerrasta-ihmisiä:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat