Aloitatko laatikkoruuan ottamisen nurkasta vai keskeltä?
Itse aina siististi nurkasta, mutta taas nyt jouluna sain todeta olevani varmaan ainoa. Kaikki muut ronkki siitä keskeltä.
Se loppulaatikko onkin sitten nätti laittaa seuraavana päivänä tarjolle..
Toinen on voi/margariini. Muut ei ota sillain siististä päältä, vaan kaivavat kolon keskelle ?!?!
Kommentit (6)
joka päivä otetaan uusi rasia käyttöön.
Itse aloitan nurkasta kuten sinäkin.
Eikämeillä heitetä osittain syötyä laatikkoa pois, vaan kyllä siitä seuraavana päivänä jatketaaan.
Eihän se sama laatikko ole kuin kerran pöydässä joka päivä otetaan uusi rasia käyttöön.
Itse aloitan nurkasta kuten sinäkin.
Ei me ainakaan laatikkoa sellaisenaan räävittynä ja kaiveltuna koskaan laiteta toisena päivänä esille. Se otetaan pois vuuasta, sekoitetaan ja siirretään pienempään vuokaan nätisti. Lämmitettynä ei kukaan edes huomaa että on edellispäivän tähteet.
Näin meillä tehdään muulloinkin kuin jouluna. Ällöttää sellainen sotkettu laatikko.
joten nurkasta on paha aloittaa.. Reunasta kuitenkin aloitan, en tyrkkää lusikkaa keskelle.
Ja oivariini ohuina "lastuina" päältä.