Mä hoidan suklaalevyn paloittelun sirkkelillä,
niin ei varmasti tartu pöpöjä mun käsistä. Ensi jouluksi hankin lehtisahan.
Kommentit (6)
se ei ole muka-hienostunutta. Ero tässä on se, että muka-hienostuneet ihmiset ovat hyvin tarkkoja siitä, mikä muka on hienoa ja oikein.
ei tulisi mieleenkään tarjota jollekin suklaalevyä. en tosin ostakaan niitä kuin äärimmäisen harvoin.
en käsitä näitä avauksia ei tulisi mieleenkään tarjota jollekin suklaalevyä. en tosin ostakaan niitä kuin äärimmäisen harvoin.
Siis MIKSI joku tekee toisin kuin minä? Eikö ne tajua, että just niin on hyvä tehdä kuin mä teen! Mä aina kaupassakin ihmettelen, että kuka noita tuotteita ostaa, joita mä en osta.
Itse käytän suklaalevyn pilkkomiseen hopeisia 1760-luvulta peräisin olevia sokerisaksia, joilla aateliset aikoinaan pilkkoivat sokeritopan pieniksi palasokereiksi.
käytetään tuohon rälläkkää. Naapurin emäntä taas pilkkoo kirveellä.