Miten (millä) paloittelette suklaalevyn paloiksi, jos tarkoitus laittaa tarjolle?
Kommentit (14)
Ressepti tässä:
Otetaan 1 kpl oikeita käsiä,
1 kpl vasempia käsiä.
Tartutaan oikealla ja vasemmalla kädellä suklaalevystä ja väännetään niitä uria pitkin poikki.
Sitten pätkitään pienemmiksi paloiksi ne pitkät pätkät.
Avaat suklaalevyn ja kaadat ne palat valitsemaasi tarjoiluastiaan.
Auttoiko?
ainakaan mihinkään kahvipöytään, uskomattoman junttia.
Ressepti tässä:
Otetaan 1 kpl oikeita käsiä,
1 kpl vasempia käsiä.
Tartutaan oikealla ja vasemmalla kädellä suklaalevystä ja väännetään niitä uria pitkin poikki.
Sitten pätkitään pienemmiksi paloiksi ne pitkät pätkät.
Avaat suklaalevyn ja kaadat ne palat valitsemaasi tarjoiluastiaan.Auttoiko?
ja sit taittelet paloiksi , sen jälkeen avaat paperit ja kaadat palat suorran kippoon.ei tarttee siis koskea suklaaseen :)
helppoa
joo junttia on tarjota paloja, mut teen siis noin lapsille kun jaan :)
ikuisille konvehteja ;)
sitten vapautan suklaalevyn kääreistään, jonka jälkeen lähmin sen palasiksi.
ainakaan mihinkään kahvipöytään, uskomattoman junttia.
Kyllä meillä vaan saattaa olla suklaalevyn paloja jopa kahvipöydässä tarjolla ja onhan nuo aina maistuneet. Sun ei tartte ottaa yhtään.
Helppoa ja kätevää, ei tarvi koskea käsin suklaaseen.
Pakkauspaperin päältä taittelemalla minäkin! Ei tule sormenjälkiä.
Eikä se suklaan tarjoaminen paloina ole mielestäni junttia. Voisi tietysti tarjota konvehteja, mutta jos joskus ei ole muuta kuin palasuklaata...
Mulla se riittää aina vain mulle, joten en ole ajatellut koko ongelmaa.
puoleksi tunniksi, sen jälkeen höyläpenkin päälle. Siitä rikkaharjalla ja lapiolla lautaselle. Kannattaa käyttää samat astiat mahdollisimman tehokkaastikin ennen pesua, ensin tehdä lihat, koska ne on pääruoaksi ja suklaat palasiksi sen jälkeen.
Tämän keskustelun innoittamana täytyy mennä ottamaan suklaata. On tosin jo annosteluun sopivina paloina. :)
ja siitä vain reippaasti avattu suklaalevy palasiksi tarjoiluastiaan. Pesen kädet suklaasta (kunhan olen ensin muistanut nuolasta sormien välejä).
siis sellaiset vinyylihanskat. Sit pilko ne kahden palan paloihin ja pienen kulhoon esille.