Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Jouluhommelit hyvin hoidossa.
23.12.2012 |
Kinkku uunissa, pannacotta tehty, riisipuuro valmistumassa.
Juu teen aina riisipuron aatonaattona ja aattoaamuna lisään maitoa ja lämmitän. Samalla jemmaan mantelin.
Teen vielä lohimousseen. Ja nostan pakastimesta muut huomiselle tarvittavat ruoat sulamaan jääkaappiin.
Rosollin tein ja sinne enää sipuli.
Joulukuusi koristellaan myöhemmin tänään.
Miten teillä muilla?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
kinkku uunissa, illemmalla paistan vielä laatikot.
Rosollin porkkanat keitetty.
Tein just rahkavoitaikinan ja keitin luumusoseen.
Haluamme lisäaineettomia torttuja.
Pilkon rosolliainekset vasta huomenna.
Siivoilen tässä ohessa paikkoja kuntoon.
Tänään laitetaan kuusi, muovinen joka on allergiselle sopiva.
Pannacottaa teen, laitan päälle ohuen kerroksen glögiä hyytymään. En käytä liivatetta.