Mitä tarjota vieraille tapaninpäivänä?
Iltapäivällä tulevat, joten lämmintä ruokaa ei tarvitse vääntää, mutta sellasta kivaa jouluista - ei liian - pikkusyötävää, makeaa ja suolaista.
Kommentit (5)
Tarjolla on lipeäkalaa herneitä ja valkokastiketta, parhainta herkkua :)
lohimureketta ja mätikastiketta, puikulaperunoita ja taateli-omena-cheddar-punasipuli-salaattisalaattia. Jälkiruoaksi vadelmarahkalla täytetty kääretorttu.
Tapani, Jouluruokien roippeet plus erikseen ihan erilaista syötävää. Kaikki saavat ottaa mitä haluavat.
Hyviä vaihtehtoruokia ovat salaatit, pastaruoat ja risotot.
sieni-riisipiirakka. Me laitetaan mukaan myös kinkunjämät mutta jos kinkku jo kyllästyttää sen voi jättää poiskin. Seuraksi perussalaatti.
Makeaksi tarjotaan kahvin kanssa "kuivaa" kakkua, jossa on taikinaan sekoitettu tummaa suklaata muruina ja mansikkahilloa. Tämä kakku vain paranee, mitä kauemmin säilytetään, vaikka eihän se säily :)
ja ihan ruokaa pitäis tarjoilla. Pitsaa aattelin tehdä, se on meillä ihan perinteistä Tapaninpäivän ruokaa.