kesä 2013 vauvat

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Olisko täällä joku jolla myös tulossa kesä-heinäkuussa perheenlisäystä :)Meille tulossa toinen lapsi ja LA - arvio on 5.7.2013 ( laskettuaika varmistuu tuossa 17.12 kun on eka ultra 17.12 )Olisi kiva kuulla miten muilla odotus menee.Itsellä ollut tähän asti hirveää väsymystä ja välillä etovaa oloa, muuten olen voinut hyvin. Nyt alkanut vatsanturvotusta olemaan, parina päivänä ollut niin kaameeta, että maha on ollut kuin raskauden puolenvälin jälkeen :D

Kommentit (10)

Vierailija


Minulla vaavi syntymässä heinäkuussa :) Laskettuaika arvio mulla 1.7.2013, mutta varmistuu 27.12 ekassa ultrassa myös. Minulla myös on etovaa oloa, mutta muuten ei muuta kuin hieman vatsan turvotusta. Jännittää kovasti kun eka lapsi vasta tulossa ja kun olen itsekin vasta 20-vuotias.

Vierailija

Mulla la 7.8 mutta luultavastikin syntyy jo heinäkuun alussa,kaikki kolme edellistäkään eivät ole pysyneet mahassa tuonne laskettuun aikaan asti.Ovat syntyneet kuukautta ennen kaikki raskausviikoilla 35,37 ja kuopus 36.

Eli siis nelosta odotan,ja ihan totaalinen yllätysvauva on,lapsiluvun piti olla jo meillä täynnä,vaan ehkäisyn läpi on tullu kumminkin.Sitkeä kaveri :) tänään plussasin.Outoa oloa on ollut viikonlopusta asti,menkat muutaman päivän myöhässä,joten päätin tarkastaa testillä...raskausviikkoja 5+0 nyt.Saas nyt nähä pysyykö matkassa,vielä en neuvolaan ala soittelemaan,ensi viikolla sitten.Ikää mulla 29,lapset 6v tyttö,pojat 3v ja 1vVierailija

Meille kanssa tulossa heinäkuussa esikoinen, LA 17.7. Alkuraskaus on menny jännissä merkeissä, kaikki on niin uutta ja ihmeellistä, toisaalta taas täälä on vaivoja piisannu. Oon ollu melkein koko viimesen kuukauden sairaslomalla issiassäryn takia, mistä johtuen painoki on noussu yli 2 kiloa kuukaudessa. Tissit oli viikolle 11 asti tosi arat, tietyt ruuat ja juomat ällöttää edelleen (paistettu kananmuna, kahvi, punaviinin haju yms). Ja väsymys on tosiaan melko noloa välillä (yhtenä päivänä nukahin verotoimiston aulaan jonottaessa). :D Finnejä on ollu alusta asti ja ne vain lisääntyy koko ajan.

Mulla kiinnostais kuulla joko teillä on vatsa kasvanut? Mulla nyt rv 12+3 menossa, töissä olen kertonu vain pomolle, mutta tänään työkaverit huomas ja oli pakko mennä peilin ääreen taskastaan, niin kyllä jostaki ihmeestä mulle oli yön aikana tullu pikkukumpu! En oo ikinä tajunnukaan kuinka onnelliseksi voi tulla ku vyötärönympärys kasvaa :) nyt oon pitkin iltaa juossu peilin ääressä ihailemassa masua, onkohan muilla ensiodottajilla samaa ? :)

Vierailija

Ihan mahtavaa, että lapsi syntyy kesällä! Silloin on helpompi olla ulkona ja meillä on miehelläkin sopivasti pitkä kesäloma heti lasketun ajan jälkeen :)Kohta on 15 viikkoa täynnä mahaa näkyy vähän liiankin kanssa. Olenkin huolella vältellyt kaikkea makeaa, tuoremehusta lähtien, ja popsin kasoittain hedelmiä ja kasviksia.. Painon kun ei tarttisi juurikaan nousta, oma lähtöpaino on ollut ihan tarpeeksi suuri. Eilen kyllä esikoisen kanssa jaettiin Tupla-suklaapatukka..Ainoat harminaiheet on rintojen tosi kova särky ja täysin aiheeton kiukkuilu ja ärtymys, josta perhe parkani joutuu välillä kärsimään. Yritän purra kieltä mutta raivonpuuskat nousee ihan vaikka nuppineulasta. Toivottavasti nää menee pian ohi!Tsemppiä kaikille!

Vierailija

heinäkuun 19 päivä ois laskettuaika. Ensimäiset pari kuukautta meni todella pahoinvoidessa, ei mikään pysyny sisällä eikä oikein ruokahaluakaan ollut. Paino tippui pari kiloa, eikä oo vielä lähtenyt nousuun. Mutta jospa se tästä, nyt kun ruokahalu parantunut. Tällä hetkellä menossa 15+3, ja ei oikein mitään kummempia oireita. Mitä nyt päänsärkyä ajoittain. Mutta muuten hyvä olo.

Rakenneultra ois 19.3. Siihen kun malttais odottaa. :)

Kirjoitan myös blogia raskausajastani, jota päivittelen usein!

Jos jotakuta kiinnostaa lukea enempi! :)www.raskauteni.blogspot.fi

Vierailija

Laskettu aika 10.6, minulla on edessä suunniteltu sektio joten luultavasti viikolla tuosta vielä aikaistuu. 27+6 on nyt rv, alku oli aikamoista kieriskelyä pahoinvoinnin kourissa mutta joskus rv 20 se loppui ja nyt onkin sitten koko ajan nälkä :) Muuten on mennyt ihan hyvin toki väsymystä on. Kotoa löytyy 6 v tytär joka odottaa jo innolla mutta vähän epäröiden vauvan tuloa.

Vierailija

LA olisi 6.6 esikoista odotan. Kaikki sujunut erittäin hyvin, pahoinvointia oli kuukauden verran loppui  rv13 ja sekin oli tosi vähäistä.

 

Onko kaikilla sujunut raskaus hyvin, ilman mitään vakavaa yms?

 

Miten vietätte aikanne kun ei malttaisi odottaa vauvan tuloon?

 

Täällä kaikki ollut tulokasta varten valmiina jo jonkin aikaa. Vaipat ja muut hygienia tarvikkeet vielä uupuu.

Vierailija

2.6. minulla la. Hyvin on sujunut, pikkuhiljaa alkaa synnytys jännittämään. Ei jaksais odottaa näitä viimeisiä viikkoja. Eilen ostin vaippoja ja korviketta valmiiksi kaappiin, kaikki on aika lailla valmiina vauvan tuloon.

Vierailija

22.6 LA. Nyt viikot 31+4. Kaikki mennyt hyvin alun todella pahaa pahoinvointia ja väsymystä lukuunottamatta. Mulla 3 tulossa, miehelle ensimmäinen. Tytöt 9 ja 7 vuotiaita. Kaikinpuolin erilainen raskaus aikaisempiin verrattuna. kaikki mahdolliset ja mahdottomat oireet tyttöjen kanssa ja painon nousua ensimmäisen kanssa 19kg ja toisen 13kg. Nyt tässä raskaudessa tähän mennessä 8kg. Nyt ei ole ollut edes turvotusta, tai selkäkipuja. Saa nähdä kumpi tulee. Tässä raskaudessa olen kyllä jatkanut urheilemista suht samalla tavalla kun ennen raskautta ja tehnyt koiran kanssa pitkiä kävelylenkkejä. Yksi 2vk tauko tuli liikkumiseen kun masukki ei antanut nukkua myllerryksiltään 4-5h pidempiä yöunia. Sillon oli töiden jälkeen väsynyt olo, niin otin rauhallisesti. 

Kaapit ja varasto on saanut kyytiä kun muhun on iskenyt järkyttävä pesänrakennus vietti :) Kaikki on valmiina uuden tulokkaan saapumiseen, paitsi että mullakin vaipat on vielä kaupassa.

Ompelin vauvalle ihanasta harmaasta kankaasta, jossa valkoisia tähtiä, verhokatoksen ja pussilakanan. Lastentarvikeliikkeissä pelkkää nalle kuosia ja ihan sika hintasia! Kankaasta maksoin 35e ja onpahan ainakin uniikit sekä sopivat makuuhuoneen sisustukseen :) Ei tosiaan malttais odottaa enää että pikkuinen syntyisi. Isosiskotkin odottavat malttamattomina. Nuket on kaivettu kaapista ja harjoiteltu vaipanvaihtamista ja pukemista.

Toukokuussa mennään kättärille tutustumaan miehen kanssa, kun hänellä tosiaan esikoinen kyseessä, ja mies sairaalakammoinen :D jos siitä olisi jotain hyötyä. Kovasti on tulossa synnytykseen mukaan, joten ehkä ihan kannattavaa hänenkin nähdä ja kuulla asiantuntijoilta asiasta. 

Tiedättekö muut kumpaa odotatte? :) 

äiti1978
Seuraa 
Liittynyt10.5.2010

Hei!  Meille on tulossa esikoinen ens viikon ehkä jo keskiviikkona kun mulla käynnistetään. Olen 35v nainen ja minulla on lapsena todettu dysfasia ja mies on eläkkeellä. Olen todella ollut peloissani koko raskaus ajan välillä tosin ollut iloinen vauvasta.  Pelkään sitä että onko raskaus ollut paras ratkaisu tilanteeseemme. ja olenko halunnut koko lasta.  Tiedän että nyt on liian myöhäistä katua, mutta minkäs teet jos pelottaa.  Olen saanut paljon tukea perheeltäni ja neuvolasta , mutta on myös tullut negatiivisiakin mielipiteitä asiasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat