Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Yksi vai kaksi Fond du Chef-lihafondirasiaa parin litran lihapataan?

Vierailija
11.11.2012 |

Onko kaksi liikaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos siinä on jotain järkevää lihaa, esim kulmapaistia tms. niin et tarvitse yhtään.

Vierailija
2/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

varmasti riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo ennen käyttänyt ko fondia...

Vierailija
4/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulla on kyllä joko raaka-aineissa vikaa tai muuten kokkaustaidoissa. Kyllähän se liha itsessään jo maistuu ellei ole joku täysin rasvaton sitkeä pala.

Vierailija
5/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kerroinpahan kuitenkin

Vierailija
6/6 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

voissa ja maustat laita päälle vettä ja kiehauta maut pannun tai padan pohjasta irti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kolme