Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

No, ollaankos me kaikki jo kokeiltu avokadopastaa?

Vierailija
27.10.2012 |

Mä kokeilin tänään, ja ihan hyvää se oli, vaikkei itkua tullutkaan. Seuraavalla kerralla hienonnan yrtit pienemmiksi, nyt en jaksanut, kun oli niin hirveä nälkä.



Mutta onko se lehtipersilja samaa kuin ihan tavallinen persilja?

Kommentit (45)

Vierailija
1/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lehtipersilja miedompaa.



En ole vielä kokeillut.

Vierailija
2/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut, luin vaan otsikon iltalehdestä, että oli avokadot loppuneet kaupasta :DD Tuli mieleen kun oli lampaantaljaa halvalla... :DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jutusta, että Hanna Gullichsen oli kuulemma itkenyt, kun oli ensimmäistä kertaa syönyt kyseistä ruokalajia! No, meiltä ei tullut keltään itku, 1-vuotiaskin söi ihan hyvällä ruokahalulla.



Ap

Vierailija
4/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ees halua koittaa. Avokado ei oo mun mielestä kovin hyvää, lähinnä se maistuu sokerittomalta banaanilta. Tulee kalvo kitalakeen. Vai onko se parempaa pastassa kuin esim. tortillassa?



Ne parmesanit ja pecorinot kyllä kuulostaa hyviltä pastan raaka-aineilta.

Vierailija
5/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei löydy kaupasta, niin laitan tavallista, hiukan vähemmän vaan.

Oli se todella hyvä kasvisruoka. Tykätään koko perhe kovasti avokadoista, joten myös avokadopastasta.



Vierailija
6/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huvitti kyl kaupassa kun chilit ja lehtipersiljat oli ihan lopussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ees halua koittaa. Avokado ei oo mun mielestä kovin hyvää, lähinnä se maistuu sokerittomalta banaanilta. Tulee kalvo kitalakeen. Vai onko se parempaa pastassa kuin esim. tortillassa?

Ne parmesanit ja pecorinot kyllä kuulostaa hyviltä pastan raaka-aineilta.

kannattaa kokeilla suolaa sen kanssa. Se tuo makua paremmin esiin. Tuossakin ohjeessa sanotaan, että suolaa pitää olla kunnolla. Mutta eihän tietenkään kaikki tykkää kaikesta, ehkä avokado ei vaan oo sun juttu! En mäkään siitä ennen tykännyt.

Ap

Vierailija
8/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on kyllä meidän kukkarolle hieman kallis, se piti sanoa. Tavalliset syömiset on vähän edullisemmista aineksista koostuvia...



Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jutusta, että Hanna Gullichsen oli kuulemma itkenyt, kun oli ensimmäistä kertaa syönyt kyseistä ruokalajia! No, meiltä ei tullut keltään itku, 1-vuotiaskin söi ihan hyvällä ruokahalulla.

Ap

Missä tähän ihmepastaan muuten on resepti?

Vierailija
10/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jutusta, että Hanna Gullichsen oli kuulemma itkenyt, kun oli ensimmäistä kertaa syönyt kyseistä ruokalajia! No, meiltä ei tullut keltään itku, 1-vuotiaskin söi ihan hyvällä ruokahalulla.

Ap

ja kuka hitto sekin ny sitte on? Missä tähän ihmepastaan muuten on resepti?

resepti on peräisin tuoreehkosta Safkaa-nimisestä keittokirjasta, jonka ovat kirjoittaneet Hanna ja Alexander (? en oikeesti muista!) Gullichsen.

Resepti löytyy googlaamalla avokadopasta. Mä katsoin omani Kodin kuvalehden sivuilta.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapis oleva avokado menee huomiseen katkarapupastaan.

Vierailija
12/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pastasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

VOI JEESUS, mitä yliarvioitua sörsseliä. En pitänyt sitä juuri minään. Tulipahan kokkailtua.

Vierailija
14/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en ole kokeillut avocado pastaa, itse asiassa en ole ajatellut kokeillakaan, ei vain jotenkin nappaa.

Sen sijaan ostin kyllä 3 kypsää avocadoa sitä varten että kun huomenna paistan lohifileen voin sitten maanantaina laittaa jämistä salaatin johon laitan avocadoa ja munaa....nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja mietin ett ä kehtaanko edes kun pelottaa mitä toi pekorino juusto ees maksaa.... ei oo kauheesti rahaa ja en halua tuhlata sitä mihinkään tyhmään ruokaan mikä voi olla pahaa. mutta jos se onkin hyvää... hmm.... mietin vielä. mitä se pekorino maksaa?

Vierailija
16/45 |
27.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja mietin ett ä kehtaanko edes kun pelottaa mitä toi pekorino juusto ees maksaa.... ei oo kauheesti rahaa ja en halua tuhlata sitä mihinkään tyhmään ruokaan mikä voi olla pahaa. mutta jos se onkin hyvää... hmm.... mietin vielä. mitä se pekorino maksaa?

koska ei täältä mitään pecorinoa saa. Olisko ollut joku kolmisen euroa se pala. Ei tuo ruoka mitenkään halvaksi tule kyllä!

AP

Vierailija
17/45 |
08.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole vielä kun ainekset on niin kalliit että vähän epäilyttää maistuuko se sitten kenellekään.

Vierailija
18/45 |
08.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole, en pidä niistä juustoista, joita siihen pitäisi laittaa.

Vierailija
19/45 |
08.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. mies tykkäsi, minä en. Tämä oli kyllä odotettavissa, koska en tykkää avokadosta...

Vierailija
20/45 |
08.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin ekan kerran kylässä ja tykkäsin ihan hirveesti. Mutta kun tein sitä itse, niin se ei maistunut yhtä hyvältä johtuen ehkä siitä, että kylässä oli spagettia meillä tavallista pastaa. Huono puoli on se, että kun kuuman pasta kaataa kylmän kastikkeen joukkoon, ruoka jäähtyy nopeasti. Pitäisikö sitä kastiketta jotenkin kuumentaa??