Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

ostan huomenna lohen (kokon.) ja miten sen laitan

Vierailija
17.10.2012 |

mikä on hyvä uunilohen resepti?



ja ei siis keittoa tällä kertaa, vaan jokin perunan kanssa käyvä vinkkejä kiitos

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja sitten pellille paperin päälle pötkölleen, kokonaisen sitruunan mehu puristetaan päälle ja siihen ripsutellaan kunnolla suolaa. Ei liikaa suolaa.



Perunat ja kermaviilikastike. Kermaviiliin sitruunamehua, suolaa, tilliä ja mustaa pippuria.



Nam!

Vierailija
2/4 |
17.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sisältä suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Voi laittaa tilliäkin, ja sitten vain kokonaisena uuniin, 45 min-1 h.



Helppoa ja hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta minä rakastan uunilohta mihin on laitettu päälle yrttituorejuustoa, tuoretta tilliä sekä ruohosipulia ja sitruunapippuria.. Mmm, tulee nälkä sitä ajatellessa!

Vierailija
4/4 |
17.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällä konstilla nahasta pääsee eroon jo valmistusvaiheessa:



Lämpöä n. 200.



Lohifile asetetaan nahkapuoli ylöspäin uunivuokaan. Kun kohi on paistunut sen verran, että nahka irtoaa, irrotetaan nahka vaikkapa haarukan avulla. Tässä vaiheessa minä raaputan aina myös rasvan roskiin.



Sitten päälle suolaa ja mausteita jos haluaa. Ja kypsennys loppuun asti. Joskus laitan päälle vielä kastikkeen.



Mielestäni on tarjotessa ja syödessä kätevää, kun ei tarvitse arpoa nahan tai rasvan kanssa.



Tämä on toki makuasia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi yksi