Vispipuuro. Siivilöittekö marjojen kuoret pois?
Äitini aina siivilöi kuoret, mutta mä surautan sauvasekoittimella sileeks niin, että ne jää puuroon. Miten yleensä ihmiset toimii tässä asiassa?
Kommentit (7)
surautan pamixilla sileäsksi ja sitten jäähtyneenä vatkaan.
Kuorissahan on kaikki hyvät ainekset, kuidut sun muut.
Äitini aina siivilöi kuoret, mutta mä surautan sauvasekoittimella sileeks niin, että ne jää puuroon. Miten yleensä ihmiset toimii tässä asiassa?
Sitten luin jostain tuon sauvasekoitinvinkin ja huomaisin, miten kätevää se on.
Varmaan tämä on osaltaan ikäkysymys. Itse olen kohta viisikymppinen eikä sauvasekoittimia tainnut olla olemassakaan silloin, kun vispipuuron tekoa opettelin.
Jos teen joskus puuroa puhdistamattomista marjoista, silloin siivilöin mutta muuten en.
Tarpeeksi pitkään keitetyssä puurossa ei tarvita edes pamiksia, kyllä ne kuoret hajoaa vispatessa.
paitsi ettei mulla ole siivilää, mutta kauhon ne pois
koska olen niin laiska etten jaksa perata marjoja, joten heitän ne roskineen päivineen kattilaan, ja lopuksi siivilöin.
Äitin puurossa oli jopa kokonaisia puolukoitakin..
enkä käytä sauvasekoitintakaan. Eipä ne kuoret siellä haittaa.