Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Carpaccio etukäteen pakkaseen

Vierailija
14.10.2012 |

Anteeksi huono otsikointi...



Kun Carpaccioon liha pitäiis laittaa pari tuntia ennen pakkaseen, niin onko haittaa, jos laittaa kahta päivää jo aiemmin?







Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
14.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä ole kiva syödäkään.

Idea on, että liha on kohmeista, jolloin on helppo leikata seitin ohuita siivuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla