Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Coeur de filet Provencale + perunat ja ravintola Lehtovaara
14.10.2012 |
Miten tehdään sellaiset perunat, jotka tulee ravintola Lehtovaarassa Coeur de filet provencalen kanssa?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kahteen kertaan uppopaistetut valkosipuliperunat.
Perunaviipaleet marinoitumaan valkosipuliveteen joksikin tunniksi. Sitten niiden siivilöinti ja talouspaperilla kuivaus. Öljy kuumaksi kattilalle, ja kun se on sopivan kuumaa, perunat sinne pienissä erissä. Odota että saavat vähän väriä, nosta valumaan ja toista käsittely. Lopuksi suolaa perunoille.
Alue: Aihe vapaa
Retretti on mennyt konkurssiin.