Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Coeur de filet Provencale + perunat ja ravintola Lehtovaara

Vierailija
14.10.2012 |

Miten tehdään sellaiset perunat, jotka tulee ravintola Lehtovaarassa Coeur de filet provencalen kanssa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Retretti on mennyt konkurssiin.

Vierailija
2/3 |
02.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En voi kertoa, liikesalaisuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kahteen kertaan uppopaistetut valkosipuliperunat.

Perunaviipaleet marinoitumaan valkosipuliveteen joksikin tunniksi. Sitten niiden siivilöinti ja talouspaperilla kuivaus. Öljy kuumaksi kattilalle, ja kun se on sopivan kuumaa, perunat sinne pienissä erissä. Odota että saavat vähän väriä, nosta valumaan ja toista käsittely. Lopuksi suolaa perunoille.