Tekeekö turkkilaiset kebabia ruoaksi kotonaankin?
Vai onko se pikaruokaa heidänkin kulttuurissaan...
Kommentit (7)
että Istanbulissa hienoissa ravintoloissakin tarjoillaan kebabia. Oen ollut niistä muutamassa.
Vai onko se pikaruokaa heidänkin kulttuurissaan...
Oletko provo vai tynnyrissä kasvanut?
sekä hienommissa ravintoloissa että pikaruokapaikoissa. Toki annoksien ulkonäössä, lihanlaadussa jne on hieman eroa ja tietty hinnassa myös ;)
Joo, kotona ei todellakaan syödä eikä tehdä kebabia!! :D Ajatuksenakin hassu!! :D Ja Turkkilaiset ei itsekään syö kauheasti kebabia, se on enemmänkin turisteille ;)
...mutta silti teen kebapia ihan kotona. Ei se kyllä mitään pikaruokaa ole, itse tuuppaan sen lihaköntsän illalla leivinuuniin ja otan aamulla pois. Reseptin löysin ihan googlella.
Puolikkaan ranskanleivän väliin lihalastuja ja se on siinä. Ei mitään turhia kastikkeita tai salaattia niinkuin täällä meillä. Mutta eipäs sitten hintakaan päätä huimaa. Elin opiskeluaikoina noilla kebabeilla aina silloin, kun rahat oli vähissä. Maksoi n. 50 senttiä/laaki.
Entä tekevätkö he karvakäsi-pizzoja kotonaan?
Kotona pitävät hanskoja kädessä ja hihat alhaalla, karvat kuuluvat raSSisteille.
sellanen pyörivä kebab siinä liesituulettimen alla josta aina ruoka-aikoina höylätään muutamat lastut lautasille.