Help! Karjalanpaistiasiaa...
...en ole aikoihin tehnyt eli mitenkäs kauan uunissa ja missä asteessa tulee paras lopputulos?
Kommentit (7)
Paljon lientä ja ruskistan ensin lihapalat pannulla ja laitan pataan ja uuniin muutamaksi tunniksi, että lihoista tulee oikein mureita. Lientä lisäilen välillä, jos meinaa loppua.
itse pidän alkuun 200 asteessa tunnin verran ja loppu ajaksi lasken n.150 asteeseen
Lihojen mukaan ainakin sipulia ja porkkanaa, nam on hyvää.
Mummoni, aito karjalaismummo, haudutti karjalanpaistiaan jopa 6h uunissa, ensin vähän aikaa suht kovilla asteilla jonka jälkeen n.125-150 asteessa useampi tunti.
Mummon ohjein teen itsekin ja aina on liha niin mureaa että suorastaan hajoaa suussa:o)
Mummoni, aito karjalaismummo, haudutti karjalanpaistiaan jopa 6h uunissa, ensin vähän aikaa suht kovilla asteilla jonka jälkeen n.125-150 asteessa useampi tunti.
Mummon ohjein teen itsekin ja aina on liha niin mureaa että suorastaan hajoaa suussa:o)
Ei tartte erikseen pannulla ruskistella kun tekee noin.... VOi laittaa uuniin vaikka ilman vettä aluks ja lisää sit kiehuvan veden ennen kuin alentaa lämpöä
kannattaa kevyesti pannulla ruskistaa lihat ennen uuniin laittoa. minusta niin tulee maukkaampaa paistia