mihin kanariansaarilla

Vierailija

Ollaan lähdössä matkaan 5 ja 6 vuotiaiden lasten kanssa tammikuussa. Kohteessa pitäisi olla hyvät lastenaltaat jotka on lämmitetty. Haluamme myös all inclusiven. Minne kannattaisi kanariansaarilla mennä? Hinta saisi olla kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta alle 2500€.

Kommentit (7)

Vierailija

Johon saa noin halpaan hintaan vielä ai:nkin. Samanlaisella kokoonpanolla oltais lähdössä, mutta missään ei olla noin halpaa reissua nähty, lähtöhinta tän kokoiselle porukalle, all inclusive ja lentokenttäkuljetuksineen on ollu 3000 € ylöspäin...

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

Yksi lapsiperheiden suosikeista Gran Canarialla on Bahia Felizin hotellialue ja siellä hotelli Blue Village Orquidea FFFF. Esimerkiksi viikon matka perheellenne hotelli Orquideassa, lähtö 9.1., tämän hetkinen hinta on budjettinne mukainen. Hinnat sekä paikkatilanne saattavat vaihdella päivittäin, joten suosittelen olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme numerossa 03036000, jotta virkailijamme voisivat katsoa perheellenne sopivia vaihtoehtoja. Orquideassa lastenallas on lämmitetty vuoden ympäri noin 23 asteeseen.Lisätietoja hotellista:

http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/espanja/gran-canaria/bahia-feliz/blue...Terveisin,

Elsi/Finnmatkat

Vierailija

Lainaus:

siellä uidaan paljon kun vesi on 26->. 23 asteinen vesi on kylmää, ainakin (pienille) lapsille.
montako allasta orquideassa lämmitetty maaliskuun aikoihin vai vaan lastenallas? Ja joo, 23 ei oo mikään lämmin kun kanarialla vielä keväisin aina tuuuuuuuuuuuleeeeeeeee ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat