Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Upeimman näköiset hiukset - Lyhyet, polkka, olkapäille, vai pitkät

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Itse viihdyn parhaiten polkkatuakssa, tai olkapäille ulottuvassa. Mielestäni tämän ikäiselle (45v.) ei kovin hyvin enää sovi pitkät hiukset. Lyhyet taas vaativat liikaa huoltoa, ja vaarana on kuuluisa kananpersetukka.

Vierailija

pitkät, mutta kaikille ihmisille ne eivät ole ollenkaan parhaat, voi johtua esim. kasvojen muodosta tai hiuslaadusta. Esim. munapäisellä ohut liruva pitkä tukka roikkumassa pitkin pään muotoja on hyi yök. Lyhyt korvat paljaaksi jättävä jossa on volyymiä päällä taas tasapainottaa naamaa ja tukkakin näyttää runsaammalta, joten paljon parempi.

Vierailija

haastiksessa ruotsalaisnainen, joka oli jo 5 kymppinen, ja oli upeen näkönen pitkissä piippulaineisissa hiuksissa, vaikkei mitkään paksut hiukset ollutkaan. Mietin, et miltä nainen olis näyttänyt lyhyessä, niin huh huh, aivan eri. Olis naamarypypt vain korostunu. Kyl ne hiukset teki sen kauniiksi.

Vierailija

tyylistä ja persoonallisuudesta, kasvojen muodosta, hiusten mallista ja väristä, iästä, hiusten laadusta (onhuet, paksut, suorat, kiharat jne)...

Vierailija

suomalainen hiuslaatu on niin ohut ja hento, että lyhyet hiukset ovat auttamatta rumat. Liikaa muotoilutuotteita yms.

Jos hiuslaatu on vahva ja kasvot sirot, on lyhyet hiukset tosi kauniit.Sama kosmee kyllä pitkiä hiuksia. Jos on liian ohuet ja luirut on tosi rumat. Enkä kyllä pidä paksusta tasapitkästäkään. Näyttää merenneidolta tai pikkulapsen hiuksilta.No joka tapauksessa pituus kuin pituus, mutta hiusten tulee olla hyvin hoidetut, muotoonsa leikatut ja kauniisti värjätyt. Sellaiset, jotka sopivat kantajansa persoonaan ja ihon väriin.

Uusimmat

Suosituimmat