Kokemuksia friteerauskeittimistä? Ovatko kaikki ominaisuuksita
suuksiltaan lähes samanlaisia vai pitäisikö jotain erityistä ottaa huomioon?
Fish and chips mielessä.
:)
Kommentit (4)
sitä ei tule usein käytettyä. Sen öljyn voi kylläkin siivilöidä ja käyttää uudestaan.
Ihan ok laite muuten, voi laittaa tiettyyn asteeseen ja pysyy siinä.
kaikki samanlaisia mitä ollut, ainoastaan kori vähän erikokoinen jokaisessa. sillä ikkunalla ei tee mitään, se menee heti umpeen.
mutta tapoin sen jo toisella friteerauksella. En tiedä mitä tein väärin, mutta sitä ei saanut puhdistettua, ja sitten se vääntyi ihan kelvottomaksi kun yritin raapia niitä palaneita rippeitä irti.
Varmasti tein itsekin jotain väärin, mutta eipä ollut kovin kestävä myöskään se laite. Olen kuitenkin friteerannut normaalisti kattilassa ihan menestyksekkäästi.
Tällainen, mutta vanhempi malli:
http://www.tefal.co.uk/All+Products/Cooking+Appliances/Fryers/Products/…
Toimii todella hyvin, olen ollut ihan yllättynyt. Kalaa en ole yrittänyt sillä vielä paistaa, mutta ranskalaisia, munkkeja ja tempuraa ollaan tehty ja on onnistunut tosi hyvin.
On myös helppo käyttää. Varsinkin rasvan tyhjennys käytön jälkeen ja pesu on tosi helppoa!
Nuo joka paikassa mainostetut Actifryt kuulemma tekee ranskiksista ihan ok, muttei sovi esim. munkkien paistamiseen. Ne ekan sukupolven keittimet myös saattoi kuulemma syttyä palamaan, mutta uudet ei sitä enää tee.