ööö voiko joku neuvoo et mite tää munavoi tehää
poikkis tulee illalla ja aattelin tehä munavoita piirakoitten päälle. rikoin 5 munaa kulhoon ja laitoin suolan ja margariinin.
tää on jotenki lötköö. kaunako pidetään uunissa??
KIITOSSS!; )
Kommentit (10)
mä luulin et munat ja suola vatkataan ja laitetaa uunii. no 5 munaa meni hukkaan.
kauan munia keitetää? puoli rasiaa voita vai?
KIITOSSS! ;)
sitten kuorimisen jälkeen sotket ne haarukalla vaikka ja laitat voita sekaan.
Ehkä selviät helpommalla, jos vaan vatkaat sitä munaa.
Ja mä en nyt puhu niistä, mitkä siinä kulhossa on...
sivellään poikkiksen munaan voita. Sitten vatkataan.
Tyhmällä halvat huvit, idiootilla ilmaiset. Mukavaa iltaa sinulle ja poikkis?! Mikä ikinä se lieneekään.
Jos sulla on nyt suolaa, voita ja munia kulhossa, niin vatkaa niitä kulhossa olevia munia ja laita tilkka maitoa tai kermaa sekaan, sekä pippuria. Sitten uuniin, niin saat hyvän munakkaan. Sekaan voi vielä laittaa vaikkapa kinkkusuikalepussin.
Munavoita varten taas:
Keitä munia kiehuvassa vedessä kuorineen noin 10 min. (eli laita ne munat kiehuvaan veteen ja kun vesi alkaa uudestaan kiehua, ota aikaa se 10 min.)
säikäytä munat, eli kaada kiehuvavesi veks ja laita munat hetkeksi kylmään veteen. Jäähdytä munia. Kuori munat, kuoret biojätteisiin. Murskaa kuoritut munat ja jäähdyttele vielä, ettei voi heti sula. Sitten laita voita sekaan, ja suolaa, jos siltä tuntuu. Lisäksi halutessasi voit laittaa raejuustoa.
Ja joo, sitä toista munaa voit kanssa vatkailla ihan hyvin.
korkeintää jos murskaat ne ihan pikkuhötöksi... Kanamunan kuoret ei ole biojätettä
että miten ikinä teetkin, margariinia käyttämällä et ikinä saa aikaan munavoita. Parhaassa tapauksessa munamargariinia. Ja margariinihan on yök.
olis kiva, kun oisit tehnyt aloituksen ihan aikuisena av-mammana vaan.