Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka niitä isoäidin kurkkuja tehdään?

Vierailija
25.06.2012 |

jotkut puhuu kai myös hölskytyskurkuista? etikkaa, tilliä, kurkkua, mitä muuta ja paljonko?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

osaa sanoa noita ainesuhteita. Mummoni teki aina noita hölskytyskurkkuja:) Jos en väärin muista niin tohon listaasi heittäsin vielä sokeria ja vettä. Kokeile pienillä erillä niin eiköhän se onnistu.

Vierailija
2/7 |
25.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

aina kesäisin avomaan kurkuista ja nyt iski himo niihin, enpä ole vain ikinä itse tehnyt:)



-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
4/7 |
25.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaipaisin tuota ohjetta, mutta meidän mummi ei ainakaan laittanut valkopippuria eikä persiljaa, siitä olen aika varma.



t. toinen hölskykurkkuja kaipaava

Vierailija
5/7 |
25.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin tolla ohjeella ne suhteet olisi sitten kohdallaan. Ja tosiaan sitä sokeria. t.2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suvun kurkkujen laiton.



Juustohöylällä ohuita siivuja, ja niistä sitten rutistetaan vedet pois, ihan nyrkissä puristamalla.



Kun kurkut rutistettu, päälle saman verran suolaa ja sokeria, tilkka etikkaa ja tillisilppua. Ne hölskytetään ja avot kuin hyviä :)



Minä olen allerginen kurkulle, mutta tuolla tavoin (ja yön yli jääkaapissa olleina) pystyn syömään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi