Paremman luokan ruokaharrastajat ja edellekävijät?
Mitä aiotte tarjota juhannuksena mökki-/grillivieraillenne, jotta säilytätte edelleen maineenne?
Kommentit (6)
Nyt pitää olla raakamakkaraa, A-luokan lihamakkarat, bratwurstit ja chorizot: eilispäivää.
Raakamakkara.
Tero
hyvistä raaka-aineista huolella tehtyä kauden herkkua, mistä itse tykkää. Itse en käytä mitään valmiita marinadeja, kastikkeita tai juuri edes maustesekoituksia.
Ruokaa pitää olla reilusti - hyvä ruoka parempi mieli!
100% Cabernet Franc-rypäleistä tehty punaviini.
Ehdottoman trendikästä.
Juoman äärellä voi keskustella miten Loiren laakson viinit ovat olleet niin aliarvostettuja ja nyt kyseessä oleva rypäle useimmiten käytetty sekoituksiin, vaikka sillä olisi potentiaalia vaikka mihin.
Hieman snobimaista on ehkä sitten lähteä vertaamaan Bourgueilin ja Chinonin kylien rinteiden ja terroirin eroja.
Tero
Löytyykä mangoldit ihan vihanneshyllyltä?
Siinäpä tässä onkin ongelma. Vaikka en oo mikään paremman luokan mikään enkä edelläkävijä, jotain spessuu haluan tarjota. Kun ei oo vielä puutarhassakaan oikein mikään valmiina.
Jotain kuitenkin sesongin aineksista.
mutta eiköhän nyt pidä katu-uskottavuuden saavuttaakseen ostaa sellaiset lihat, joita pitää ensin hartaasti kypsytellä etukäteen uunissa miedolla lämmöllä ja sitten vasta grillissä ottaa väri pintaan? Slow foodia, haudutusta, härän rintaa, kylkeä jne vähempiarvoista lihaa. Taviksethan ja kuka vaan saa fileestä hyvää, toista se on mestarit, jotka osaa mehevöittää sitkeänkin lihan.
Rosvopaisti. Vanha perinteinen klassikko.
Kasvispuolella fenkoli alkaa olla siis niinku so-last-season, jos salaatista ei löydy endiiviä tai mangoldia, niin suosittelen nyrpistämään neniänne. Sikurit on vähän siinä ja siinä.
Tero