Hyväksyykö av-raati maustetut kermat, tuorejuustot jne, vai onko ne junttia ja uusavutonta?
Pitääkö ruoka maustaa aina ja kaikkialla ihan itse, vai onko sallittua käyttää esim. aura-kermaa tai vastaavaa?
Kommentit (19)
vältän kaikkia teollisia jalosteita mutta en minä kyllä ketään muuta juntiksi tai uusavuttomaksi nimittele jos toimii eri tavoin kuin itse teen.
Kamalan makuisia ne on minun mielestäni.
Jotenkin rakeisia ja tunkkaisia.
mun mielestä pahoja. Tuorejuustoja kyllä käytän toisinaan ja niistä tykkään.
niin Creme Bonjoureissa oli muistaakseni aika paljon e-koodeja.
Mut siis oma politiikka on - jos jostain tykkään niin sitä käytän. Creme Bonjour -ruohosipulista ja katkaravuista saa namin pastakastikkeen. Silloin ei paljon e-koodit tykytä mielessä, jos joskus harvoin tuollaisen teen.
käytän aika vähän maitotuotteita ruuanlaitossa muutenkin, joten oon ehkä vähän väärä henkilö vastaamaan, mutta en käyttäisi noita ruuanlaitossa. Käyttääkö ihmiset noita paljonkin?
Tuorejuustoista herkkua on Kreikkalainen valkosipuli, ei tulisi mieleenikään ostaa maustamatonta ja alkaa sitä sitten valkosipulilla, pippurilla ja kurkulla tuunailemaan.
Mutta jos on tosiaan kyse valmiskermoista, joiden tilalla on helppo käyttää tavallista kermaa ja lisätä kastikkeeseen ne muut ainesosat tuoreena, niin totta mooses sen teen!
joten en osaa sanoa ovatko hyviä, käytän sulatejuustoja, kermaa, Musta-Pekkaa ja Aura.juustoa jos makua haluan, yritän välttää e.koodeja viimeiseen asti.
joten en osaa sanoa ovatko hyviä, käytän sulatejuustoja, kermaa, Musta-Pekkaa ja Aura.juustoa jos makua haluan, yritän välttää e.koodeja viimeiseen asti.
jos käyttää aura-kermaa tai mustapekka-kermaa verrattuna siihen, että nyppii niitä juustoja pelkän kerman joukkoon? Paitsi siis että valmiskerma on helpompaa käyttää?
Mä tykkään laittaa kolmen juuston kermaa esim uuniin perunoiden kostukkeeksi, ja mustapekka-kermaa vaikka haudutetun kanan. jotenkin arvasin, että täällä ajatellaan että parempi lisätä pippuria kermaan kuin käyttää pippurikermaa :)
t. ap
tai edes lukenut niiden ainesosaluetteloa, kun epäilen olevan ties mitä keinotekoista.
joten en osaa sanoa ovatko hyviä, käytän sulatejuustoja, kermaa, Musta-Pekkaa ja Aura.juustoa jos makua haluan, yritän välttää e.koodeja viimeiseen asti.
jos käyttää aura-kermaa tai mustapekka-kermaa verrattuna siihen, että nyppii niitä juustoja pelkän kerman joukkoon? Paitsi siis että valmiskerma on helpompaa käyttää?Mä tykkään laittaa kolmen juuston kermaa esim uuniin perunoiden kostukkeeksi, ja mustapekka-kermaa vaikka haudutetun kanan. jotenkin arvasin, että täällä ajatellaan että parempi lisätä pippuria kermaan kuin käyttää pippurikermaa :)
t. ap
en tiedä, mutta laitan juustoja ruokaan ja kermaa päälle, ei oo minusta mitenkään hankalaa. Meillä syödään muutenkin paljon noita juustoja, joten käytän monesti loppujuustot ruokiin.
se mitä muut käyttävät on ihan yksi ja sama, kuin myös se mitä muut ajattelevat siitä mitä itse käytän :)
muitten mielipiteitä.
ole melkolailla sitä? Ja hetkinen, nyt en ymmärrä mitä junttia on kysyä muiden mielipiteitä? Eri asia on, muuttaako itse omiaan sitten sen perusteella.
Mutta en sulata sitä että hinta on kaksinkertainen tavalliseen kermaan, juustoa kun niissä on vaan 4-7%. Samalla hintaa ostaa aika paljon juustoa.
Niin ja tuorejuustoja, eli creme nonjouria yms meillä käytetään leivän tai vaikkapa patongin päälle, ei juurkaan ruoanlaittoon
Maustetut kermat ihan hirveitä, esim.aurajuustokerma ei maistu yhtään samalta, kuin kerma, johon itse murustaa Auraa. Siksi en maustettuja kermoja käytä. Mutta esim. äitini käyttää, eikä hän mielestäni ole juntti.
Maustetut tuorejuustot on taas mielestäni ihan hyviä, suosikkeja mm. paahdettu chili. Käytän niitä levitteenä ja joskus leivonnaisissa.
Musta se kolmen sipulin kerma sopii tosi hyvin kalakeittoon. Joskus noille keksii jonku käyttökohteen. Kalakeitto kai nyt on muutenkin junttia ruokaa, niin ei tarvi ressata juntittuuko se vielä lisää jostain kermasta. :D
"Nainen olkoon nainen talossa. Älköön taloon tuoko ruokaa, mikä ei ole talon omaa ruokaa."
Tim. 17:3