Karppaus arvostellaan punaisen lihan syönnin takia
Mutta kuka oikeesti syö jotain pihviä joka päivä??
Itse karppaan, mutta kyllä se on lähinnä kanaa ja kalaa, mitä arkisin syödään. Viikoloppuna voi olla jotain possua tai nautaa, mutta eikös näin ole ihan taviksillakin? Pekonikin on sellaista mitä laitaan joskus sunnuntaiaamuna, muttei läheskään joka viikko.
Ja jos oikein tarkkoja ollaan, karppaaja voi olla vaikka olisi kasvissyöjä.
Kommentit (9)
Punaista lihaa on possu (suikaleet, jauheliha, kyljykset jne), nauta (suikaleet, jauheliha, kebabit, keittoliha, lapa jne), lammas (kyljykset, käristys jne) sekä riista ja poro
Punaista lihaa on possu (suikaleet, jauheliha, kyljykset jne), nauta (suikaleet, jauheliha, kebabit, keittoliha, lapa jne), lammas (kyljykset, käristys jne) sekä riista ja poro
mutta miten tämä lista eroa ei-karppaajien lihansyönnistä? Karppauksen pointti kun ei ole liha vaan hiilarit.
Punaista lihaa on possu (suikaleet, jauheliha, kyljykset jne), nauta (suikaleet, jauheliha, kebabit, keittoliha, lapa jne), lammas (kyljykset, käristys jne) sekä riista ja poro
mutta miten tämä lista eroa ei-karppaajien lihansyönnistä? Karppauksen pointti kun ei ole liha vaan hiilarit.
karppauksessa liian usein liha
on ainakin omassa tuttavapiirissäni se että suurimmalle osalle heistä jotka itseään karppaajiksi kutsuvat tuo karppaus tarkoittaa käytännössä sitä että kasvikset vaihdetaan kinkkuun ja makkaraan.
Kun poistetaan ruokavaliosta hiilarit, niin niiden tilalle otetaan karppauksessa liian usein liha
Otetaanpa esimerkki. Olen lounaalla tavallisessa työpaikkaruokalassa. Jätän ottamatta perunat ja leivät, mitä otan tilalla? Vastaus: enemmän salaattia, raejuustoa jen. En ota toista leikettä tai toista kanankoipea tai tuplaannosta possusuikalekastiketta. Voit todeta tämän työmaaruokalassasi helposti, kun seuraat niitä jotka jättää ne perunat ja riisit ottamatta.
Toinen esimerkki, aamupala. En syö puuroa tai leipää, mitä teen tilalle? vastaus: rahkaa+ marjoja, tai munakas. Ei paketillista leikkeleitä.
Kun poistetaan ruokavaliosta hiilarit, niin niiden tilalle otetaan karppauksessa liian usein liha
Otetaanpa esimerkki. Olen lounaalla tavallisessa työpaikkaruokalassa. Jätän ottamatta perunat ja leivät, mitä otan tilalla? Vastaus: enemmän salaattia, raejuustoa jen. En ota toista leikettä tai toista kanankoipea tai tuplaannosta possusuikalekastiketta. Voit todeta tämän työmaaruokalassasi helposti, kun seuraat niitä jotka jättää ne perunat ja riisit ottamatta. Toinen esimerkki, aamupala. En syö puuroa tai leipää, mitä teen tilalle? vastaus: rahkaa+ marjoja, tai munakas. Ei paketillista leikkeleitä.
Niin siinä vaan yleensä käy, miehet varsinkin täyttävät mahaansa lihalla, kun ei saa perunaa tai pastaa. Ei ne korvaa hiilareita salaatilla =D
Se on vähän niin että karppaus on usein mielenkiintoinen vaihtoehto juuri niille henkilöille jotka jo entuudestaan syövät paljon (liikaa) lihaa. Eli keskivertokarppaajalla on jo ennen karppauksen aloittamista usein ollut normaalia lihapainotteisempi ruokavalio. Joten sitä se on sitten karppaajanakin.
Niin siinä vaan yleensä käy, miehet varsinkin täyttävät mahaansa lihalla, kun ei saa perunaa tai pastaa. Ei ne korvaa hiilareita salaatilla =D
lihasmassan kasvattaimsesta esim? Ovatko jotain bodareita.
Mun tuntemaan mies-karppaajat syö ihan normaaleita liha-annoksia.
hyvässä karppauksessa voi syödä runsaasti lähituotettua ruokaa niin lihaa kuin kasviksiakin :)
Mutta turha ruveta riiteleen näiden karppivastustajien kanssa.