Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Oletteko te kiusaajat koskaan ajatelleet miten teidän käytös vaikutti

Vierailija

teidän uhreihin?

Oletteko nyt aikuisena katuneet tekojanne?

Kommentit (7)

Vierailija

Samaa linjaa ne jatkaa aikuisena täällä palstallakin nälvimällä, takertumalla epäolennaisuuksiin, haukkumalla muiden sanomiset ja ennenkaikkea vähättelemällä haluavat alentaa muita.t. kiusattu

Vierailija

juttelin sen kanssa. Että HÄN oli se, JOTA kiusattiin. Ja se oli kuulemma niiiiiiiiiiiin pahaa, että.

Just. Mitenköhän mä muistan sen jutun ihan väärin.. Kummastippas ketään muuta ei syrjitty eikä haukuttu.

Vierailija

Olen nimittänyt lihavaa poikaa Svengiksi siinä missä muutkin. (Hänellä oli svengaavat lanteet). Kuvittelin olevani reilu ja fiksu tyttö, mutta silti tuollaisia mokia.

Vierailija

Kiusaajien ominaispiirre on empatian puute ja korostunut itsekkyys. Ei niillä eväillä mietitä, miltä toisesta on tuntunut, kiusatulla on ollut välinearvo tuollaisen ihmisen mielessä, ei ihmisarvoa.

Vierailija

monilla kiusaajilla pätkivän. Pari entistä koulukaveria, pahan luokan kiusaajia molemmat, ovat julkisuudessa kovasti kertoneet kuinka ovat niiin kiusaamista vastaan ja aina heikomman puolella.Joopa joo.Tuo heikomman puolella voi tosin pitää paikkansa, jos tarkoitetaan että heikoin = heikkopäisin = kiusaaja.Kieltämättä minua kuvottaa se, että toinen noista vouhkaajista on itse tänä päivänä opettaja.

Vierailija

jatkaneet sitä, eivät kadu jälkeenpäin. Ehkä muutama harva. Mutta ne, jotka ovat ehkä epävarmuuttaan tukeneet kiusaajan käytöstä ja liittyneet mukaan ryhmäpaineesta, ovat sitä populaa, joita osaa voi kaduttaakin nyt vanhempana oma, typerä käytös.Kiusaaja on aina kiusaaja. Koulu vaihtuu vain sitten työpaikkaan... Keski-ikäisenä, eronneena ja katkerana otetaan se kiltein ja herkin, jota aletaan alistaa, sille työnnetään kaikki paskahommat, tapellaan lomista siten, että itse saadaan se parhain jakso lomalle jne. Kiusaaja, on henkilö, joka tuntee alistamisenhalua, jos tapaa liian herkän ja kiltin ihmisen.

Uusimmat

Suosituimmat