Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sika-nauta jauhelihan paistaminen kuinka kauan pitää

Vierailija
06.05.2012 |

paistaa? Siis suoraan syömäkelpoiseksi eikä enää kastikkeeseen tms.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmettelen vaan kun väri ei hailakan ruskeaa tummemmaksi muutu.

Vierailija
2/2 |
06.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa ruskean pinnan, on huoneenlämpöinen liha laitettava pienissä erissä KUUMALLE velurautapannulle. Muuten tulee keittäneeksi lihan sen omassa nesteessä ja lopputulos on harmaata murua.



Kyllä sun liha kypsää ja syömäkelpoista on, paistopintaa et vaan ole osannut siihen muodostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän yhdeksän