Eikö lihapullat voi tehdä valmiiksi jääkaappiin ja paistaa myöhemmin?
Kommentit (5)
lämmitä myöhemmin. Raaka jauheliha pilaantuu herkästi, varsinkin kun joudut väksinkin käsittelemään sitä käsilläsi lihapullia tehdessä.
lämmitä myöhemmin. Raaka jauheliha pilaantuu herkästi, varsinkin kun joudut väksinkin käsittelemään sitä käsilläsi lihapullia tehdessä.
ja se kyllä hillitsee pöpöjen kasvua, kun riittävän kylmässä säilytetään. Eikä liian kauaa tietenkään. Itse säilyttäisin max 12 h ennen paistoa lähellä nollan lämpötilaa (jääkaapeissahan todellinen lämpötila saattaa olla jopa lähellä +10 astetta).
Voi, makukin vaan paranee :) eikä tod mene pilalle lihapullat jääkaapissa, jos tänään ne meinasit paistaakin :)
Ravintoloissakin tehdään pakkitolkulla kylmään:). Pidät vaan huolen, että saat suht.pikasesti jääkaappiin. Maku vaan paranee!
Ps. onkos paljon pullia tulossa ja kuin suuri jääkaappi sulla on, jos pyörittelet valmiiksi? Tämä nyt ei niin olennaista...
Hyvää vappua!
Kyllä voi. Tai siis ainakin taikinan voi tehdä valmiiksi, en ole koskaan niitä valmiiksi pyöritellyt mutta kai sekin on ihan ok. Taikinasta tulee parempikin kun se saa jonkin aikaa tekeytyä.