Lue keskustelun säännöt.
Munkinpaistajat!! Missä rasvassa paistatte munkit?
Kommentit (6)
maistuu paremmalta, ja jos nyt kerran vuodessa niitä paistaa voi panostaa makuun eikä siihen että tekisi himpun verran "terveellisemmät" rypsiöljyssä =D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teen vain kerran tai kaksi munkkeja vuodessa, joten paistan ne kookosrasvassa. Maku on ihan eri kuin öljyssä paistettaessa.
en jaksa sitä jauhojen pöllytystä ja pyörittelyä niin teen glut. ohjeen mukaan lusikalla vaan taikinapalloja öljyyn. Mutta vehnäjauhoilla teen kun on halvempaa. Ja rypsiöljyyn - suosin kotimaista.
koska niistä tulee ihanan rapeita ja hyviä.
...että kookosrasva saattaa olla maukkaampaa,mutta mielummin rypsiöljyä.Egologisempaa.
rypsiöljy meilläkin käytössä.