Lue keskustelun säännöt.
Kalan savustamiseen apua!
27.04.2012 |
Sain eilen lahjaksi sähkösavustimen ja tänään ajattelin sitä kokeilla, en ole ikinä savustanut. Jääkaapissa odottaa kilon verran taimen fileitä. Pitääkö maustaa paljon aikaisemmin vai vasta juuri ennen savustimeen lykkäämistä? Pelkkää suolaa vai mitä mausteita?
Kommentit (2)
Laitat reilusti merisuolaa pintaan, käärit tiukkaan pakettiin esim. voipaperiin, ja annat olla n. 2 tuntia. Ennen kun lykkäät kalat savustimeen, karista/pyyhi ylimääräiset suolat pois. Muita mausteita ei tarvita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taimenessa on hieno aromi jota ei kannata peittää mausteilla
reilusti karkeita suoloja pintaan, ja pariksi tunniksi jääkaappiin suolaantumaan, sitten liiat suolat ravistellaan pois ja lykätään fisut savustimeen