Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kalan savustamiseen apua!

Vierailija
27.04.2012 |

Sain eilen lahjaksi sähkösavustimen ja tänään ajattelin sitä kokeilla, en ole ikinä savustanut. Jääkaapissa odottaa kilon verran taimen fileitä. Pitääkö maustaa paljon aikaisemmin vai vasta juuri ennen savustimeen lykkäämistä? Pelkkää suolaa vai mitä mausteita?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

taimenessa on hieno aromi jota ei kannata peittää mausteilla



reilusti karkeita suoloja pintaan, ja pariksi tunniksi jääkaappiin suolaantumaan, sitten liiat suolat ravistellaan pois ja lykätään fisut savustimeen

Vierailija
2/2 |
27.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat reilusti merisuolaa pintaan, käärit tiukkaan pakettiin esim. voipaperiin, ja annat olla n. 2 tuntia. Ennen kun lykkäät kalat savustimeen, karista/pyyhi ylimääräiset suolat pois. Muita mausteita ei tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi seitsemän