Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä levitettä teillä pannaan leivän päälle?

Vierailija
16.04.2012 |

Meillä joko oivariinia tai 60% floraa.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

syömme leipää vain ruoan kanssa ja silloin ei mitään levitteitä.

Vierailija
2/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

syömme leipää vain ruoan kanssa ja silloin ei mitään levitteitä.


nam nam, kuivaa leipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai sitten tavallista Oivariinia. Mieluiten käyttäisin ihan oikeaa voita, mutta en ikinä jaksa sulattaa sitä levitettäväksi :D



Lapset käyttää niin vähän levitettä, ettei sen takia ole tarvinnut vaihtaa vähempi suolaiseen. Aluksi ostin sitäkin lapsille.

Vierailija
4/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suoraan paketista. Meillä ei kasvirasvoja käytetä koska ne tutkitusti ovat haitallisia ihmisen hyvinvoinnille. Olemme normaalipainoisia ja kolestroliarvomme ovat erittäin hyvät kaikesta eläinperäisten rasvojen syönnistä huolimatta.

Vierailija
5/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

muihin levitteisiin en enää kaupassa koske.

Vierailija
6/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

usein kuitenkin syödään ilman voita, kun leivän päällä on juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

500 g voita, 3 dl oliiviöljyä, reilu puoli desiä vettä.

Vierailija
8/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

60 % kasvisrasvaa. Merkillä ei ole suurta merkitystä, kaupan omat halpismerkitkin ovat hyviä.



Eläinrasvat kun ovat tutkitusti haitallisia ihmisen terveydelle. Ihan tämänpäiväistenkin uutisten mukaan.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistuu mielestäni parhaalta.

Vierailija
10/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaappikylmästä voista saa sopivia viipaleita juustohöylällä. vink vink.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

syömme leipää vain ruoan kanssa ja silloin ei mitään levitteitä.


nam nam, kuivaa leipää.

kosteutta, yleensä ainakin reippaasti oliiviöljyä jos ei sitten varsinaista kastiketta, niin ei se leipä mitään levitettä tarvitse.

Leipää ilman ruokaa syömme äärimmäisen harvoin, jos niin tehdään niin usein paahdettuna ja siihen tulee päälle sitten oliiviöljyä ja jokin täyte esim. tomaattia+mozzarellaa+ kapriksia+basilikaa tai katkarapuja+rucolaa tai sieni-persiljapaistosta.

Vierailija
12/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eläinrasvat kun ovat tutkitusti haitallisia ihmisen terveydelle. Ihan tämänpäiväistenkin uutisten mukaan.


Ja tiedät itsekin puhuvasi sitä itseään. Eli kasvirasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytetään voita tai beceliä. Se kultaisessa rasiassa on ihan hyvää...

Vierailija
14/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ancel Keyshän ei tässä tosiaan sano kasvirasvoja haitalliseksi vaan hydrogenoituja eli kovetettuja (tai osittain kovetettuja) kasvirasvoja ja transrasvoja.


Laitappa leivälle hydrogenoimatonta kasvirasvaa ja kerro miten kävi. Kaikki rasiamargariinit ovat kovetettuja tai osittain kovetettuja kasvirasvvoja ja puolessa suomessa myytävistä rasiamargariineistä sisältää myös vaarallisia transrasvoja.

Oliiviöljy ei ole kasvirasva vaan öljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole vielä löytänyt mitään parempaa.

Vierailija
16/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Beceliä, paras maku ja levittyy parhaiten. Maitoallergikkoja ollaan.

Vierailija
17/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus olen suunnitellut tekeväni itse voista ja oljystä

Vierailija
18/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

meillä.

Vierailija
19/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suoraan paketista. Meillä ei kasvirasvoja käytetä koska ne tutkitusti ovat haitallisia ihmisen hyvinvoinnille. Olemme normaalipainoisia ja kolestroliarvomme ovat erittäin hyvät kaikesta eläinperäisten rasvojen syönnistä huolimatta.

Vierailija
20/24 |
16.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä näin aluksi.



1950-luvulla tutkija Ancel Keys havaitsi ensimmäisenä rasvojen ja sydäntautien välisen yhteyden. Hän tosin osoitti, etteivät sydäntaudit johdu eläinrasvoista, vaan hydrogenoiduista kasvirasvoista ja transrasvoista. Ne toimivat ravinnossamme kuin vääränlaiset, yhteensopimattomat rakennuspalikat. Ne ovat sydänsairauksien lisäksi syypäitä moniin muihinkin nk. hyvinvointisairauksiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi seitsemän