heitätkö paahtoleipäpaketin päällimmäisen leivän
roskiin? Minä heitän.en voisi kuvitellakaan syöväni sellasta känttyrää.Miksi se pitää edes siinä paketissa olla?
Kommentit (14)
Lapsetkaan ei sitä syö on liian kuiva ja kova ja mauton pala.
Joskusmuinoin jaksoin ne säästää ja kuivatuksen jälkeen tein niistä 'korppujauhua', nykysin ei jaksa enää sitäkään :D
Kuivatan sen ja annan kanille tai hevosille. Mies syö niitä myös.
Siitä voi tehdä vaikka korppujauhoa, jos talossa ei ole sellaista elukkaa, jolle kelpaisi.
Meillä roskiin laitetaan vain sellaista, joka on niin perusteellisesti pilalla että koirakin tulisi kipeäksi tai ei suostu syömään.
"Ei tulisi mieleenkään ostaa sitä lisäaineita täyteen pumpattua paahtoleipää!"
Oikeesti, lopettakaa tuo lisäaineista vouhkaaminen. Luulisi jokaisen jo tänä päivänä tietävän, että on haitallisia ja EI-haitallisia lisäaineita. Ei ne aina pahasta ole. Tokikaan ei ne hyväksikään ole, mutta harmittomia.
Jos on paksumpi reunapala niin se syödään. Pienet jää pussiin, pidän sitä ikään kuin kantena :). Ajattelen että se seuraava pala säilyy parempana, vaikka pussi on kyllä kiinnikin. Yleensä nämä säästetyt reunapalat alkaa pussin loppupuolella olla jo aika murentuneita, sitten ne menee roskiin.
Meidän paahtoleivissä on kyllä pääpalatkin pehmeitä, mutta ei asutakaan Suomessa.
Joten pois ei heitetä, vaan voita ja marmeladia tai Nutellaa päälle, nam!
Ihan samaa leipää kuin muutkin palat, mutta jotkut nyt ovat niin ronkeleita, että leikkaavat reunatkin pois leivistä. Ei tarvitse hampaita turhaa rasittaa...
Meidän paahtoleivissä on kyllä pääpalatkin pehmeitä, mutta ei asutakaan Suomessa.
Joten pois ei heitetä, vaan voita ja marmeladia tai Nutellaa päälle, nam!
Ne palat on jo valmiiksi leikattu pois paahtoleipä pusseista :D
ja se on siinä päällä 'loppuun asti' jottei alemmat viipaleet kuivetu.
En heitä pois vaan syön viimeisenä jos ovat vielä käyttökelpoisia silloin.
Niistähän vois muuten tehdä myös krutonkeja.
niitä ns. luonnollisia vaan sellaisia, jotka tutkitusti aiheuttavat haittaa ihmisen elimistössä!
"Ei tulisi mieleenkään ostaa sitä lisäaineita täyteen pumpattua paahtoleipää!"
Oikeesti, lopettakaa tuo lisäaineista vouhkaaminen. Luulisi jokaisen jo tänä päivänä tietävän, että on haitallisia ja EI-haitallisia lisäaineita. Ei ne aina pahasta ole. Tokikaan ei ne hyväksikään ole, mutta harmittomia.
Ne menee paahdettaessa rapeimmiksi. Paahdan aina kaikki leivät, koska ne jätetään nykyisin melkein raaoiksi, jotta ne olisivat pehmeämpiä (yök).