PIKA-åpu! Halloumi suli paistettaessa kokonaan??
Onko siis viallinen versio?
Viipaloin ja paistoin, normaalistihan niistä tulee rapeita viipaleita, nyt on pannu täys nestettä ja sulivat toisiinsa yhtenäiseksi. Pilalla?
Kommentit (10)
ja paketissa vielä lukee ettei paistettaessa sula vaan pinnalle muodostuu rapea kerros. Olen paistanut halloumia kymmeniä kertoja, aina tullut kiinteitä rapeita viipaleita
Eli halloumi pitää laittaa todella kuumaan pannuun ihan hetkeksi, esim. alle minuutksi per puoli. Jos halloumi laitetaan tavalliseen "kuumaan" tai puhumattakaan haaleaan pannuun, se sulaa. Eli vika ei ole juustossa.
kerran just noin.
Oli eka ja vika kerta, kun ostin Pirkan halloumia.
Paistoin mielestäni ihan samalla tavalla kuin kaikki halloumit aina, mutta noin kävi. Muilla merkeillä ei ole ollut ongelmia.
Surkeata paskaa koko Pirkka halloumi.
Meillä on syöty halloumia harva se viikko useamman vuoden eikä Filosin kanssa ole ikinä käynyt noin.
Mitä lie petkuhuiputusta.
täälläkin kävi nyt sulaminen ensimmäistä kertaa, nimenomaan pirkka-halloumilla, vaikka sitäkin on paistettu samalla tavalla lukuisia kertoja. aiemmin ei ole tämä tai muu merkki sulanut vaikka vähän haaleammallekin pannulle on laitettu.
Meni kanssa ihan velliksi pannulla, kirosinkin miehelle että ihan kuin yrittäisi jotain mozzarellaa paistaa! Toiste en tätä surkeaa sotkua osta.
tai muunmerkkisten kevythalloumien kanssa. En enää osta Pirkkaa tuon takia.
ja laita öljyä hiukan pannulle. Paista vaan niitä lisää ja käännä välillä. Kyllä se siitä vielä ruskistuu ja muuttuu rapeammaksi.
Pirkka Halloumi on hyvää, jos sitä osaa paistaa oikein. Pätee moneen muuhunkin asiaan.